فروش املاک مازاد و تملیکی بانک صادرات ایران مدیریت شعب استان اردبیل مزایده عمومی شماره ۱/۱۴۰۵ آگهی نوبت دوم

بانک صادرات ایران

بانک صادرات ایران

شماره نه هزار و چهل و چهار - صفحه ۱۶
بانک صادرات ایران – استان اردبیل در نظر دارد تعدادی از املاک مازاد و تملیکی خود را از طریق مزایده به‌فروش برساند. متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، دریافت اسناد مزایده (خرید پاکت مزایده)، مطالعه مدارک و بازدید از املاک مورد نظر خود، همه روزه از تاریخ 1405.03.16 لغایت 1405.03.23 (غیر از ایام تعطیل) از ساعت 7 صبح لغایت 13 به دایره تدارکات و ساختمان مدیریت شعب استان اردبیل به آدرس اردبیل میدان ورزش ساختمان مدیریت شعب بانک صادرات استان اردبیل طبقه اول مراجعه و یا با شماره تلفن‌های 1-04533254150 تماس حاصل نمایند و پاکت‌های حاوی پیشنهادات خرید خود را تا قبل از ساعت 13 روز شنبه مورخ 1405.03.30 به دبیرخانه این مدیریت تسلیم و رسید اخذ نمایند. جلسه بازگشایی پاکات پیشنهادات خرید شرکت‌کنندگان در روز یک‌شنبه مورخ 1405.03.31 رأس ساعت 10 صبح درمحل سالن اجلاس ساختمان مدیریت شعب استان اردبیل واقع در اردبیل - میدان ورزش با حضور مسؤولین ذیربط مفتوح و قرائت خواهد شد. حضور شرکت‌کنندگان در مزایده در جلسه بازگشایی بلامانع و منوط به ارائه رسید تسلیم پاکات به بانک می‌باشد.
توضیحات و شرایط:
1- جهت خرید پاکات مزایده و دریافت اسناد و اوراق مزایده، ارائه فیش واریزی به مبلغ 4.000.000 ریال به‌حساب 0113356046009 به‌نام دایره تدارکات و ساختمان نزد شعبه میدان ورزش کد 4335 الزامی است. 
2- مطالعه مدارک و سوابق املاک و بازدید از آنها، قبل از شرکت در مزایده برای تمامی شرکت‌کنندگان در مزایده ضروری است. 
3- بانک در رد و یا قبول یک یا تمامی پیشنهادات خرید مختار است.
4- کلیه املاک با شرط احیا و با وضع موجود به‌فروش می‌رسند. 
5- مسؤولیت تخلیه و کلیه هزینه‌های متعلقه مربوط به املاک دارای متصرف و نیز تغییر و تمدید کاربری ملک به‌عهده خریدار می‌باشد.
6- اخذ رضایت مالک یا موجر در املاک دارای حق سرقفلی و یا کسب و پیشه و تجارت به‌عهده خریدار می‌باشد.
7- نوع تضمین شرکت در مزایده بایستی ضمانت‌نامه بانکی غیر از بانک صادرات ایران یا چک بانکی بانک صادرات ایران یا رسید وجه نقد به‌حساب دایره تدارکات و ساختمان بوده و میزان آن برای املاک به‌شرح مندرج در جدول ذیل می‌باشد. 
8- جهت واگذاری املاک واقع در شهرک‌های صنعتی به‌صورت «نقد و اقساطی» ملک شهری برای تضمین ترهین و برای سایر املاک چک صیادی اخذ می‌گردد.
شرایط پرداخت:
1- 100% نقد
2- نقد و اقساط: طبق شرایط پرداخت مندرج در جدول ذیل و برگ شرایط شرکت در مزایده با کارمزد (سود) مصوب بانک و حداکثر در اقساط 60 ماهه می‌باشد.
تبصره 1:  در شرایط مساوی بودن قیمت‌های پیشنهادی، اولویت صرفاً با پیشنهاد «نقدی» است.
تبصره 2:  در صورتی که بین قیمت پیشنهادی «نقدی» و «نقد و اقساطی» اختلاف بیش از 10% باشد، پیشنهاددهنده قیمت بالاتر برنده خواهد بود و اگر اختلاف تا 10% باشد برنده، پیشنهاددهنده با شرایط نقدی است. 
تبصره 3:  در صورت وصول پیشنهادهای متفاوت از حیث مبلغ، میزان حصه نقدی و زمان بازپرداخت برای هر ملک، پیشنهاد در بردارنده بیشترین صرفه اقتصادی برای بانک مبتنی بر محاسبه ارزش فعلی جریانات نقدی اتی (npv) برنده مزایده خواهد بود.