سقوط از پشت‌بام مقابل چشمان خانواده نامزد

گروه حوادث/ دختر جوان که از رفیق‌بازی‌های نامزدش خسته شده بود مقابل چشم او و خانواده‌اش، خود را از طبقه ششم به پایین انداخت.
به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، شامگاه جمعه گذشته گزارش سقوط دختر جوانی از طبقه ششم ساختمانی در جنوب تهران به بازپرس سالار صنعتگر مخابره شد. با گزارش این خبر، تیم جنایی راهی محل شده و بررسی‌های اولیه نشان می‌داد که دختر جوان از پشت بام خانه نامزدش به پایین افتاده است.
نامزد وی در تحقیقات گفت: «5 ماه قبل بود که با سیما آشنا شدم و او را به عقد خود درآوردم. اما بعد از مدتی متوجه شدم که سیما مشکل روحی، روانی دارد. او مدام به ارتفاعات می‌رفت و می‌گفت دوست دارم خودم را پایین بیندازم. در این مدت باهم دچار اختلاف شده بودیم و مدام به من می‌گفت چرا با دوست‌هایت وقت می‌گذرانی و به من توجه نمی‌کنی. شب حادثه هم زنگ زد که می‌خواهد به خانه‌مان بیاید و از آنجایی که با دوستانم بودم، مخالفت کردم. شب که به خانه بازگشتم، سیما تماس گرفت و گفت که روی پشت بام خانه ماست. به همراه خانواده‌ام به پشت بام رفتم و دیدم او روی لبه پشت بام نشسته اما با دیدن ما خودش را به پایین پرتاب کرد. به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی پایتخت، دختر جوان به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • اندیشه - گزارش
  • حوادث
  • ورزشی
  • زیست بوم
  • ایران زمین
  • اطلاع رسانی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و بیست و یک
 - شماره نه هزار و بیست و یک - ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵