رئیس قوه قضائیه با اشاره به نقشه دشمنان برای خدشه در انسجام ملی تأکید کرد

ضرورت حذف زمینه‌های تفرقه

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا، در ادامه سلسله‌ نشست‌های مستمر خود با مقامات قضایی در مرکز و استان‌ها، طی سخنانی در نشست با جمعی دیگر از رؤسای کل دادگستری استان‌ها، با قدردانی از مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح ایران اسلامی در نبرد با متجاوزان اظهار کرد:«دشمن در جنگ رمضان، به معنای واقعی کلمه به استیصال رسید و دستان خود را به نشانه تسلیم بالا آورد. قطعاً اگر درصدی از آنچه در مخیله دشمن بود در این نبرد حاصل می‌شد، این دشمن غدار، کوتاه نمی‌آمد و درخواست آتش‌بس و مذاکره را نمی‌داد.» رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت هوشیاری مضاعف در برابر دشمن، به این نکته اشاره کرد که «دشمن، زخم‌خورده است و به توطئه‌ها و اهداف شومش علیه ایران اسلامی نرسیده است؛ فلذا هر لحظه احتمال توطئه و اقدام دیگری از ناحیه دشمن وجود دارد.» وی افزود:«بنابراین، بر همه ما آحاد ملت ایران و مسئولان و نظامیان، فرض و واجب است که لحظه‌ای دچار غفلت نشویم. مردم غیور و گرانقدر همچنان در صحنه حضور داشته باشند؛ به هیچ وجه نباید حضور مردم در صحنه کمرنگ شود.»  محسنی‌اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود وحدت ملی را سدی استوار و دیواره‌ای محکم در برابر دشمن دانست و تصریح کرد:«باید از هر آنچه به تقویت این انسجام و اتحاد می‌انجامد، حمایت کرد و هر گونه زمینه اختلاف، تشتت و تفرق را از میان برداشت.»
رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به لزوم مداومت در انتشار پیام‌ها و اقدامات مشترک وحدت‌بخش برای مقابله با عملیات روانی دشمن تصریح کرد:«آمریکا و رژیم صهیونیستی وحدت ملی، انسجام اجتماعی و همگرایی قوای سه‌گانه و در یک‌ کلام، وحدت کلمه ملت و مسئولان ایران را نشانه رفته‌اند.»
وی افزود:«دشمن امیدوار است آنچه را در «میدان» و «دیپلماسی» به دست نیاورده، با دو قطبی‌سازی در «خیابان» به چنگ آورد؛ صاحبان قلم و تریبون و کنشگران فضای مجازی و رسانه‌ها در این زمینه هوشیار باشند.» رئیس عدلیه در ادامه سخنانش در این نشست، با گرامیداشت ۵ اردیبهشت، سالروز واقعه طبس، اظهار کرد:«در واقعه طبس در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹، خداوند بر ملت انقلابی ایران و بلکه همه جهانیان که عبرت‌آموز هستند، منت نهاد و معجزه‌ای را فرو فرستاد. امروز نیز دست قدرت الهی عیان شده و معجزات مکرری در حال نمایان شدن است؛ در واقعه اصفهان در جنگ تحمیلی اخیر که از جهاتی مشابه واقعه طبس بود، دست قدرت الهی و امداد الهی مشهود شد. ایضاً در وقایع دیگر در جنگ رمضان، شاهد عنایات الهی به ملت و رزمندگان ایران اسلامی بودیم.»