مدیرکل داروخانه های سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر:

فعالیت داروخانه ها بدون کمبود و تعطیلی ادامه دارد

مهسا قوی قلب
گروه اجتماعی


یکی از نیازهای حیاتی مردم در دوران جنگ تامین دارو است که این روزها می تواند نگرانی هایی را به دنبال داشته باشد، اما با تداوم فعالیت‌های داروخانه های هلال احمر خدمات رسانی ها مانند دیگر ایام سال با قوت ادامه دارد و در طول این مدت نیروهای خدماتی در کنار نیروهای امدادی از همان ساعات اولیه جنگ به خدمات رسانی به مردم ادامه می دهند.  دکتر فراز امامی مدیرکل داروخانه های سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با اشاره به این که دپوی دارویی در کشور به میزان بالا موجود است به «ایران» می گوید: «از ابتدای جنگ داروخانه ها فعال هستند و خدمات مانند سال های گذشته بی وقفه ارائه می شوند.»
او با بیان این که در هفته اول تعطیلات نوروزی به بیش از ۴۰ هزار نفر در سطح داروخانه های پایتخت دارو با نسخه ارائه شده است می گوید: «با وجود لغو پروازها مشکلی در تامین داروها به وجود نیامده است. شهرستان ها هم مشکلی در عرضه دارو ندارند و هرکدام به صورت جداگانه در این عرصه فعال هستند . تا این لحظه هیچ گونه مشکلی در سطح کشور نداشتیم و داروخانه ها در وضعیت خوبی هستند.»
 از ابتدای جنگ حتی یک لحظه هم داروخانه های هلال احمر تعطیل نشده اند.او با بیان این مطلب می گوید:« در تهران هم داروخانه‌ها دپوی مطلوبی دارند، البته آن دسته از داروها که از گذشته در کشور با کمبود مواجه بودند همچنان همان وضعیت را دارند و ربطی به مسأله جنگی ندارد. اما ذخیره دارویی تحت شرایط جنگ قرار نگرفت و حتی یک لحظه هم تعطیلی نداشتیم و به صورت ۲۴ ساعته خدمات رسانی ها به مردم ادامه دارد.»
مدیرکل داروخانه های سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر توضیح می دهد: «داروخانه مرکزی و داروخانه ارائه داروهای تک نسخه ای واقع در خیابان طالقانی نبش سپهبدقرنی ۲۴ ساعته به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند و داروخانه تهرانپارس هم به صورت پیوسته در ساعات روز خدمات ارائه می دهد.»
او با بیان این که داروهایی که پیش از این با پرواز به کشور وارد می شدند، در حال حاضر یا به صورت دپو موجود هستند و یا  از طریق زمینی وارد می شوند، می گوید: «در حال حاضر ذخیره کافی وجود دارد و جای نگرانی نیست. می توان گفت با شروع جنگ هیچ تغییری در عملکرد ما ایجاد نشده است و آمارهای خدمات رسانی خوب بوده و حتی در داروخانه تهرانپارس نسبت به زمان تعطیلات نوروزی سال گذشته،  مراجعان بیشتری هم داشتیم.  ما به طور کامل در کنار مردم هستیم و حتی یک لحظه هم خدمات رسانی ها متوقف نمی شوند.
در حالی که کشور در روزهای خاص و پرالتهابی را در ایام جنگ قرار دارد، داروخانه های جمعیت هلال احمر در سطح کشور با تداوم فعالیت های خود نقش مهمی در تامین دارو دارند و در هر لحظه پاسخگوی نیاز بیماران هستند. این اقدامات با هدف حفظ دسترسی مردم به اقلام دارویی ضروری است تا خانواده ها در این حوزه هیچ نگرانی در این شرابط بحرانی نداشته باشند.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و نود و شش
 - شماره هشت هزار و نهصد و نود و شش - ۲۰ فروردین ۱۴۰۵