دوربین‌ها جای موبایل‌ها را می‌گیرند

نتایج یک پژوهش تازه نشان می‌دهد که ممکن است دوران سلطه گوشی‌های هوشمند بر عکاسی روزمره، رو به پایان باشد. بر اساس این بررسی که توسط شرکت ژاپنی «دی‌ان‌پی فتو ایمیجینگو» در گفت‌و‌گوی آنلاین با 601 زن انجام شده، ۲۵ درصد زنان جوان که اغلب در دهه دوم زندگی خود هستند، اکنون بیش از پیش از دوربین‌های سنتی به جای دوربین گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کنند؛ تغییری جالب که نشان از انتخاب زنان جوان در حوزه فناوری دارد.
طبق این مطالعه، از هر چهار زن، یک نفر، بیشتر با دوربین‌هایی غیر از گوشی‌های هوشمند عکس می‌گیرد که این رقم، نشان از افزایش میزان استفاده از دوربین‌های سنتی در میان زنان جوان دارد. این مطالعه تغییرات در نحوه استفاده از تجهیزات عکاسی را در دورانی بررسی کرده که دوربین‌های کامپکت و سایر دستگاه‌های تصویربرداری، چالش جدی‌تری برای تسلط گوشی‌های هوشمند ایجاد کرده‌اند.
۸۶ درصد از پاسخ‌دهندگان این مطالعه، زنان ۲۰ تا ۴۹ ساله بودند. هرچند بخشی از آنها اعلام کردند که همچنان گوشی‌های هوشمند را دوربین اصلی خود می‌دانند، اما ۳۵ درصد از پاسخ‌دهندگان که در دهه 20 زندگی خود به سر می‌بردند از افزایش علاقه خود به استفاده از دوربین‌های غیرموبایلی خبر دادند. در پژوهش جدید آمده است که زنان جوان ژاپنی به طور فزاینده‌ای سراغ دوربین‌های سنتی رفته‌اند و از دوربین گوشی‌های هوشمند دوری می‌کنند. در میان این گروه سنی، ۱۷ درصد دوربین دیجیتال کامپکت، ۱۵ درصد دوربین تک‌لنزی بازتابی، ۱۰ درصد دوربین آنالوگ و ۹ درصد دوربین چاپ‌سریع را جایگزین دوربین گوشی خود کرده‌اند. این روند نشان‌دهنده علاقه جوانان به تنوع‌بخشی به نحوه بیان در فضای مجازی و جست‌و‌جوی تصاویری است که با گوشی گرفته نشده ‌است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و شصت و نه
 - شماره هشت هزار و نهصد و شصت و نه - ۰۷ اسفند ۱۴۰۴