قصاص و ۲۰ سال حبس مجازات عاملان قتل با سم افعی

گروه حوادث: کامران علمدهی/ قضات دادگاه کیفری پس از برگزاری 3 جلسه رسیدگی به پرونده قتل پسری ثروتمند با تزریق سم مار افعی، متهمان را به قصاص، حبس و جریمه نقدی محکوم کردند.
به گزارش «ایران»، در این پرونده عموی مقتول به اتهام اجیر کردن چهار مرد برای قتل برادرزاده‌اش محاکمه شد. متهمان با تزریق سم مار به بدن مقتول که در حال عبور از خیابان بود باعث مرگ او شدند.
جلسه اول و دوم رسیدگی به این پرونده مربوط به دفاعیات متهم اصلی و سه همدستش بود که در شعبه 13 دادگاه کیفری برگزار شد. در جلسه سوم محاکمه عموی مقتول به عنوان تسهیل‌گر قتل و طراح جنایت اتهامش را رد کرد و مدعی شد هیچ نقشی در ماجرای مرگ برادرزاده‌اش نداشته و در جریان عملکرد و نقشه سایر متهمان پرونده هم نبوده و انگیزه‌ای برای قتل برادرزاده‌اش نداشته است.
در جلسه سوم دادگاه، قاضی از عموی مقتول پرسیده بود: «اگر نقشی در قتل نداشتی و بی‌گناه بودی چرا روز قبل از حادثه ۲۶ بار با راکب موتورسیکلت که تزریق کننده سم به مقتول بود، تماس گرفته بودی؟»
عموی مقتول نیز در جواب گفته بود: «آن روز برای انجام کاری می‌خواستم به محدوده خیابان شوش بروم و به خاطر ترافیک و شلوغی با او تماس گرفتم تا با موتورش مرا به آنجا ببرد.»
اما در ادامه وقتی قاضی همین سؤال را از متهم اصلی پرسید او جواب داده بود: «عموی مقتول با من تماس گرفت تا هماهنگی‌های لازم را برای قتل برادرزاده‌اش انجام دهد.»
در ادامه قاضی از عموی مقتول پرسیده بود: «طبق گزارش پلیس، یکی از متهمان با پاکتی که ۲ هزار دلار داخل آن بوده از دفتر شما خارج شده و آن را به متهم اصلی داده است.»
عموی مقتول این اتهام را رد کرد.
با پایان جلسه، قضات وارد شور شدند. پس از بررسی مستندات و مدارک موجود در پرونده قضات نقایصی را در پرونده مطرح کردند از جمله اینکه انستیتو پاستور اعلام کرده بود که میزان سم وارد شده به بدن مقتول به اندازه‌ای نبوده که کشنده باشد بنابراین از پزشکی قانونی خواسته شد این موضوع را بررسی و اعلام کند. 
قضات همچنین اظهار کردند: باید مشخص شود که سم مار بعد از استخراج از بدن مار تا چه زمانی می‌تواند کشندگی داشته باشد.
بدین ترتیب با رفع این نقایص، قضات شعبه 13 دادگاه کیفری پرونده را برای بررسی دقیق به دادسرا و پزشکی قانونی ارسال کردند تا پس از آن احکام متهمان صادر شود.
پس از صدور گزارش پزشکی قانونی و بررسی دقیق مستندات، قضات دادگاه کیفری برای صدور رأی وارد شور شدند و متهم اصلی پرونده را که سم مار را به بدن مقتول تزریق کرده بود به قصاص، عموی مقتول را به 10 سال و یک ماه حبس و مردجوانی که مغازه پدر مقتول را به متهم اصلی نشان داده بود به 10 سال و یک ماه محکوم کردند.
همچنین راننده موتورسیکلت نیز به 100 میلیون تومان و نوازنده فلوت که زاغ زنی مقتول را کرده بود به 50 میلیون تومان جزای نقدی محکوم کردند.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و شصت و هفت
 - شماره هشت هزار و نهصد و شصت و هفت - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴