مدال طلای نخبگان جهان بر گردن بانوی ایرانی

دکتر «مریم نوری بالانجی»، محقق ایرانی موفق به کسب مدال طلا و مقام اول نخبگان دنیا در جشنواره بین‌المللی و تخصصی اختراعات و نوآوری‌های جهانی سیلیکون ولی
«SVIIF 2025» کالیفرنیا در آمریکا شد. این مخترع متخصص مناطق آزاد کشور برای دومین‌بار موفق به اختراع داروی نوترکیب و دانش‌بنیانی از ترکیبات قندی منحصر به فردترین گونه خیار دریایی
(Holothuria Scabra) در شمال سواحل جزیره قشم شده است.
این دارو که به صورت تزریقی یا خوراکی تهیه شده در مهار رشد سلول‌های سرطانی و حذف انواع تومورها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به گزارش ایرنا، این دارو برای استفاده در طب انسانی توسط این محقق ایرانی از همکاران سازمانی شورایعالی مناطق آزاد کشور و تیم همراه متخصصش از کشور کانادا اختراع شده و مقام اول جهانی و مدال طلای نخبگان دنیای فستیوال بین‌المللی و تخصصی اختراعات و نوآوری سیلیکون ولی ۲۰۲۵ کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا را برای تک تک اعضای مخترع این دارو به همراه داشته است. او پیش از این نیز در جشنواره اختراع و نوآوری کائوشینگ ۲۰۲۳ کشور تایوان، مقام اول و مدال طلای جهانی ویژه و یک فول فاند افتخاری از کشور فنلاند را از مسابقات مبتکران و مخترعان جهانی (WIPA) را از آن خود کرده بود.
جشنواره بین‌المللی اختراعات سیلیکون ولی «SVIIF 2025» که توسط فدراسیون بین‌المللی مخترعان (IFIA) برگزار می‌شود یکی از مهم‌ترین رویدادهای جهانی نوآوری است. این جشنواره از هشتم تا دهم آگوست ۲۰۲۵ در مرکز همایش‌های سانتا کلارا، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا برگزار شد که طی آن، مجموعه‌ای از اختراعات، فناوری‌های نوین و راهکارهای خلاقانه در حوزه‌های سلامت و پزشکی، انرژی‌های سبز، محیط زیست و فعالیت‌های تجدید پذیر، کشاورزی هوشمند و صنایع غذایی و نظایر آن از تمامی کشورهای دنیا به نمایش درآمد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و چهارده
 - شماره هشت هزار و نهصد و چهارده - ۲۷ آذر ۱۴۰۴