پیشخوان فرهنگی

بررسی تأثیر عباس کیارستمی 
بر فیلمسازی شاگردانش

تأثیر عباس کیارستمی بر فیلمسازی شاگردانش با نمایش فیلم‌های مستند حمیده رضوی در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران بررسی می‌شود. تعدادی از فیلم‌های مستند حمیده رضوی از شاگردان عباس کیارستمی چهارشنبه ۱۹ آذر ساعت ۱۵:۳۰ در سالن سینماتک به نمایش درمی‌آید. عباس کیارستمی در کنار فیلمسازی، در کلاس‌های آموزشی خود شاگردانی تربیت کرد که در آثارشان نشان دادند که کیارستمی چه تأثیراتی بر آنها گذاشته است.‌
امسال دهمین سالگرد درگذشت حمیده رضوی است. او فیلمساز بود و از نزدیک‌ترین اشخاص به عباس کیارستمی به شمار می‌رفت. رضوی در بسیاری از پروژه‌های هنری ۱۰ سال آخر زندگی کیارستمی حضور داشت و او را همراهی می‌کرد.در این مراسم به دبیری علی مغازه‌ای، برخی از شاگردان کیارستمی سخنرانی خواهند کرد. علاقه‌مندان برای دیدن فیلم‌ها می‌توانند به خیابان کارگر شمالی، جنب پارک لاله، موزه هنرهای معاصر تهران، سالن سینماتک مراجعه کنند. حضور برای عموم آزاد و رایگان است.

 

«زومان» شروع کرد

رسانه جدید اقتصادی «زومان» آغاز به کار کرد.
«زومان» حاصل همکاری گروهی از روزنامه‌نگاران باسابقه است این سایت به مدیرمسئولی مهدی نوروزیان و سردبیری معین حسین پور شعار خود را«رسانه ای برای دفاع از حق انتخاب»برگزیده است.
روزنامه ایران برای این رسانه تازه تأسیس، آرزوی موفقیت می‌کند.

 

«در همسایگی تزارها» روی صحنه می‌رود

احمد سلیمانی نمایش «در همسایگی تزارها» به نویسندگی محمدرضا کوهستانی را به صحنه می‌برد.
احمد سلیمانی پس از گذشت ۶ سال از اجرای آخرین نمایشش «مری پاپینز» در تالار وحدت، اکنون با نمایش «در همسایگی تزارها» به نویسندگی محمدرضا کوهستانی در دی‌ ۱۴۰۴ به صحنه باز خواهد گشت. تهیه‌کنندگی این اثر نمایشی بر عهده محمد قدس است.
محمدرضا کوهستانی و احمد سلیمانی تاکنون نمایش‌های زیادی را روی صحنه برده‌اند که می‌توان به «مری پاپینز»، «راهبان معبد وانگ»، «شام آخر»، «یه کلیک کوچولو» و … اشاره کرد. این اثر به‌عنوان جدیدترین نمایش این کارگردان و نویسنده شناخته می‌شود.
در خلاصه داستان نمایش «در همسایگی تزارها» آمده است: «ماه‌منیر، زنی قجری‌ که در عمارت پدری خود زندگی می‌کند، طبق سنت خانوادگی به مسافران پناه می‌دهد. خانه وی در نزدیکی قبرستان قدیمی شهر قرار گرفته است. روزی سردسته آژان‌های محل خبر می‌آورد که طی یک سال گذشته چند مرد سالخورده ناپدید شده‌اند. این هشدار باعث وقوع اتفاقات پی‌درپی در عمارت می‌شود تا در نهایت پرده از رازی بزرگ‌تر برداشته شود...»
بازیگران، عوامل، محل و زمان اجرای نمایش به‌زودی و در خبرهای بعدی اعلام می‌شود.

 

نسخه ویژه ناشنوایان «صددام» عرضه شد

 نسخه با زیرنویس فارسی فیلم سینمایی «صددام» ویژه ناشنوایان به اکران آنلاین فیلم‌نت اضافه شد. فیلم سینمایی «صددام» به کارگردانی پدرام پورامیری، از سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۲۰ در سینما آنلاین فیلم‌نت عرضه شده است. در خلاصه فیلم «صددام» آمده است: «صددام» داستان مردی است که به دلیل شباهتش با صدام حسین، به عنوان بدل او انتخاب می‌شود تا عملیاتی را در تهران اجرا کند. رضا عطاران در نقش صلاح شریف بدل صدام، پریناز ایزدیار در نقش ثریا سرور، آزاده صمدی در نقش حلیمه رسن، عباس جمشیدی فر در نقش خشایار، امیراحمد قزوینی و سیاوش چراغی‌پور بازیگران این کمدی هستند. عوامل فیلم عبارتند از کارگردان: پدرام پورامیری، تهیه‌کننده: مجتبی رشوند، نویسندگان: پدرام پورامیری و رضا فخار، موسیقی: سروش انتظامی، فیلمبرداری: حسن لشکری، تدوین: اسماعیل علیزاده، مدیر فیلمبرداری: حسن لشکری، مدیر تولید: مینا سنگ سفید، مدیر برنامه‌ریزی: بهنام راهنمایی، طراح لباس: پگاه سعیدی، طراح گریم: عباس عباسی، صدابردار: سعید زند، تدوین: اسماعیل علیزاده، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان و عکاس: مریم تخت‌کشیان.
بلیت سینما آنلاین ۱۳۰ هزار تومان است و برای تهیه بلیت نیاز به خرید اشتراک فیلم‌نت نیست.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و پنج
 - شماره هشت هزار و نهصد و پنج - ۱۷ آذر ۱۴۰۴