جابری انصاری در دیدار با نماینده ولی فقیه در کرمان:

ایرنا در تراز نامش ظاهر می‌شود

مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) با تأکید بر اینکه این رسانه ملی در تراز نامش ظاهر می‌شود، گفت: «ایرنا باید به عنوان یک خبرگزاری ملی، مردمی و فراگیر عمل کند و نه فقط متعلق به دولت بلکه پل ارتباطی فعال و مؤثر میان دولت و ملت باشد.»
«حسین جابری انصاری» در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن علیدادی سلیمانی» نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان افزود: «این دیدارها نیز مبتنی بر سیاست جدید مدیریتی این رسانه ملی است.»
وی با بیان اینکه سیاست ایرنا بر سه اصل استوار است، تصریح کرد: «اول اینکه ایران فقط تهران نیست، دوم اینکه مسائل ایران فقط سیاسی نیستند و سوم اینکه خبرگزاری فقط متعلق به دولت نیست.»
مدیرعامل ایرنا افزود: «تلاش می‌کنیم پیام‌های جامعه را به درستی و در بسته‌بندی‌های مناسب به حاکمیت منتقل کنیم و پیام‌های حاکمیت را نیز در قالبی قابل فهم و مؤثر به جامعه و مخاطبان برسانیم.»
وی با اشاره به دیدارهایش در سفرهای استانی گفت: «هدف اصلی این سفرها، دیدار با همکارانمان در استان‌هاست تا چند ساعتی درباره برنامه‌ها، مشکلات، آسیب‌ها و چالش‌هایی که در حوزه رسانه و سازمان وجود دارد، گفت‌وگو کنیم.»
جابری‌ انصاری با اشاره به سابقه بیش از ۹۰ ساله خبرگزاری جمهوری اسلامی، اظهار کرد: «ایرنا از یک حلقه محدود و دفتر کوچک آغاز کرده و اکنون سازمانی است که علاوه بر مقر مرکزی در تهران، در ۳۱ استان کشور تحریریه و در حدود ۳۰ شهر نیز دفتر فعال دارد.»
وی با بیان اینکه دفتر ایرنا در استان کرمان نیز در شهرستان جیرفت فعال است، افزود: «این شاکله سازمانی نیازمند تحول جدی و نهضتی فراگیر است تا با یک نظم و آهنگ واحد از تهران تا شهرستان‌ها، مفهوم واقعی خبرگزاری ملی و جمهوری اسلامی را پوشش دهد.»
مدیرعامل ایرنا ادامه داد: «ما در ایرنا تلاش می‌کنیم که آتش‌نشان باشیم نه آتش‌فشان؛ به‌جای اینکه شکاف‌ها و مشکلات را برجسته کنیم، درصدد آرامش‌بخشی، ترمیم شکاف‌ها و تحکیم پیوند بین 
دولت و ملت هستیم.»
مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با اشاره به آشنایی خود با شهید سلیمانی، اظهار کرد: «برخی شخصیت‌ها از فاصله دور دارای جذابیت هستند اما این جذابیت با نزدیک‌تر شدن به آنان کاهش می‌یابد؛ در مقابل افرادی چون شهید سلیمانی هستند که از دور جذابند و وقتی جلو می‌رویم، این جذابیت 
بیشتر می‌شود.»
وی شهید سلیمانی را گوهر یگانه خواند که از عمق جامعه برخاسته بود و افزود: «شهید سلیمانی با شهید سید حسن نصرالله شباهت‌های بسیاری داشت و بنده با هر دوی این شهیدان توفیق مجالست داشتم.»