صبح دیروز در زندان قزل حصار

اعضای « باند گنگسترها» اعدام شدند

گروه حوادث: حکم اعدام ۳ سارق مسلح که در تهران و برخی شهر‌های دیگر کشور که با ایجاد رعب و وحشت اقدام به سرقت مسلحانه می‌کردند و به اتهام محاربه محاکمه شده بودند اجرا شد. 
به گزارش میزان، امیر رضا قبادی، مجید حاتمی و سجاد حاتمی که در فضای مجازی به «باند گنگسترها» معروف شده و به آنها باند وحشت می‌گفتند از اردیبهشت ۱۴۰۳، چندین فقره سرقت مسلحانه مشابه در مناطق مختلف تهران از جمله جنت‌آباد، خیابان سردار جنگل، خیابان سیمون بولیوار و پونک مرتکب شده بودند. آنها با اسلحه جنگی وارد منازل شده و با خشونت و تهدید ساکنان اقدام به سرقت می‌کردند. 
در یکی از سرقت‌ها، اعضای یک خانواده (زن و شوهر، دختر 8 ساله و پسر ۱۶ ساله) در حال تماشای تلویزیون بودند که ناگهان سارقان با سلاح کلاشینکف، اسلحه کمری و با کلاه و ماسک در خانه را باز کرده و با تهدید اسلحه اقدام به جست‌وجوی خانه و سرقت اموال با ارزش کرده‌ بودند. 
تحقیقات اولیه نشان داد، متهمان از سارقان مسلح حرفه‌ای هستند که در زمان سرقت از پلاک‌های جعلی برای خودرو‌هایشان استفاده می‌کردند و چهره و دست‌های خود را کاملاً پوشانده و با سلاح‌های گرم از جمله کلاشینکف و کلت کمری و بیشتر حدود ساعت ۱۰ شب اقدام به سرقت می‌کردند. سارقان پس از ورود به منازل و ایجاد رعب و وحشت و ضرب و شتم، با سرقت اموال صاحبان منازل، متواری می‌شدند.
در نهایت با اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس و دستورات ویژه قضایی، با شناسایی جاعلان پلاک‌های مجعول، متهمان در شهرستان‌های شهریار، ساوجبلاغ و خرم‌آباد شناسایی و دستگیر شدند. متهمان پس از دستگیری و در همان مراحل اولیه تحقیقات به اقدامات مجرمانه خود و سرقت‌های متعدد مسلحانه اقرار کردند.
در ادامه تحقیقات از متهمان مشخص شد سجاد حاتمی در ۱۹ فقره سرقت مشارکت داشته و دارای سوابق متعدد سرقت منازل بوده است. 
امیررضا قبادی در ۱۹ فقره سرقت منزل مشارکت داشته و مجید حاتمی در ۱۶ فقره سرقت مسلحانه منزل شرکت داشته و در تمامی سرقت‌ها از سلاح استفاده کرده است.
همچنین ارزش اموال مسروقه حدود ۱۴ میلیارد تومان تخمین زده شد.
پرونده با حضور شاکی‌ها، متهمان و وکلای آنها در دادگاه انقلاب تهران رسیدگی شد و هر سه متهم از بابت اتهام محاربه به اعدام و رد عین یا مثل اموال مسروقه محکوم شدند. 
با درخواست فرجام خواهی، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد که این مرجع عالی قضایی پس از بررسی پرونده درخواست فرجام‌خواهی را رد و حکم صادره را تأیید و ابرام کرد و هر سه صبح دیروز اعدام شدند.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و شصت و یک
 - شماره هشت هزار و هشتصد و شصت و یک - ۲۴ مهر ۱۴۰۴