امضای قرارداد تأمین ناوگان ریلی با استفاده از توان سازندگان داخلی

عصر دیروز در مراسمی با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی قراردادهای تأمین ناوگان ریلی به ارزش ۱۴۵ همت با بخش خصوصی به امضا رسید. در این مراسم قرارداد با شرکت مپنا برای ساخت ۴۰ دستگاه لکوموتیو سنگین و بازسازی ۳۷ دستگاه لکوموتیو زیمنس در بخش مسافری به ارزش ۱۲ همت و همچنین تفاهم‌نامه با شرکت مپنا برای حمایت از ساخت داخل و کاهش واردات و ارزش یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به امضا رسید.
فرزانه صادق در آیین امضای قراردادهای تأمین ناوگان ریلی با استفاده از توان سازندگان داخلی افزود: امروز دخالت‌های کمتر دولت و حمایت‌های بیشتر از بخش خصوصی در دولت چهاردهم دنبال می‌شود.
این عضو کابینه دولت چهاردهم خاطرنشان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه ویژه وزیر صمت در همه حوزه‌های ریلی، جاده‌ای و دریایی، هم‌افزایی‌های خوبی با مجموعه وزارت راه و شهرسازی انجام می‌دهد و هر دو وزارتخانه به دنبال حل و فصل مشکلات بخش خصوصی هستند. صادق با اشاره به استفاده از جوانان و شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: مپنا مجموعه‌ای است که شاهد حضور نخبگان متخصص که دل در گرو این وطن دارند، در آن هستیم و این مجموعه موجب بالندگی کشور است.
وی به سه رویداد قبلی سرمایه‌گذاری در بخش ریلی در سال جاری اشاره کرد و گفت: رویداد سرمایه‌گذاری امروز می‌تواند پنج درصد بهبود در حوزه مسافری ریلی به دنبال داشته باشد و علاوه بر آن ایمنی بیشتر در حوزه حمل و نقل جاده‌ای را به ارمغان خواهد آورد. صادق با اشاره به توافقات جدید دیگری که در راه است، تأکید کرد: ترانزیت و صنعت ریلی به ویژه با رویدادهای بعدی که با صندوق توسعه ملی بنا داریم به پیش ببریم، شکوفا می‌شود و وابستگی‌ها به صنعت نفت کاهش خواهد یافت.
وی همچنین به برگزاری بیش از ۶ کمیسیون مشترک اقتصادی با دیگر کشورها اشاره کرد که خود در رأس آنها حضور داشته و گفت: در کمتر کمیسیونی موضوع ریلی مطرح نشده است، چرا که چشمه‌های بار متعدد در کشورهای اطراف داریم و برخی از این کشورها به دریا دسترسی ندارند. این عضو کابینه دولت چهاردهم به راه‌اندازی مجدد قطار تهران- وان پس از ۵ سال، همچنین افزایش سهم ایران در جابه‌جایی بار گوگرد از تاجیکستان، افزایش ترانزیت و جابه‌جایی بار ریلی از افغانستان و اشتیاق پاکستانی‌ها برای توسعه حمل ریلی با ایران اشاره کرد و اظهار کرد: به طور قطع راه‌اندازی مسیرهای ریلی چابهار- زاهدان و رشت- آستارا در توسعه مناسبات با این کشورها و سایر کشورها تأثیرگذار خواهد بود و شاهد اثرات منطقی و بین‌المللی آنها خواهیم بود.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و پنجاه و یک
 - شماره هشت هزار و هشتصد و پنجاه و یک - ۱۳ مهر ۱۴۰۴