اخبار

 بررسی بازگشت چهره های مشهور به کشور در جلسه معاونان سه قوه
روز گذشته در جلسه معاونان اول سه قوه که در دفتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، درباره تسهیل و رفع موانع تردد ایرانیان خارج از کشور به میهن به ویژه نخبگان و چهره‌های مشهور بحث و تبادل نظر شد. در گزارش این جلسه، به نام این چهره‌ها اشاره نشد. به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف در این جلسه، به همدلی و همکاری خوب قوای سه گانه اشاره کرد و گفت: «مسیر خدمت‌رسانی به مردم عزیز کشورمان با وحدت و هماهنگی همه مسئولان سه قوه هموارتر می‌شود و در مقطع فعلی این همکاری و وحدت در وضعیت مطلوبی قرار دارد.» همچنین در این جلسه هیأت تصفیه تعاونی‌های منحل شده، گزارشی از وضعیت عملکرد و تعیین تکلیف تعاونی‌های غیرمجاز در سراسر کشور ارائه کرد و از عملکرد این هیأت در راستای تعیین تکلیف و بازگشت مبالغ سپرده‌گذاری شده مردم در این تعاونی‌های اعتباری و مالی قدردانی شد.»
 
معاون حقوقی رئیس جمهور:
190 سمت کلیدی کشور در اختیار زنان است
معاون حقوقی رئیس جمهور روز گذشته در جلسه شورای اداری استان کردستان، با تأکید بر رویکرد دولت در زمینه استفاده از نیروهای توانمند بدون توجه به جنسیت گفت: «اکنون ۱۹۰ پست کلیدی مهم در کشور در اختیار بانوان است که نشان از توجه دولت در استفاده از ظرفیت زنان دارد.» به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام مجید انصاری با بیان اینکه رویکرد دولت چهاردهم، استفاده از ظرفیت‌های بانوان و نخبگان در بخش‌های مختلف و تقویت انسجام ملی است، افزود: «ویژگی دولت چهاردهم صداقت با مردم است، رئیس جمهوری از همان ابتدا به دنبال ایجاد دولت وفاق بود و این مهم در انتصاب وزرا، مدیران و استانداران مصداق پیدا کرد. وعده دیگر دولت دکتر پزشکیان این بود که هیچ تمایزی را از جهت مذهبی، نژادی و قومی به رسمیت نمی‌شناسیم و این وعده در کردستان محقق شد.»
 
معاون سیاسی وزیر کشور خبر داد
انتصاب 20 فرماندار و 40 بخشدار از زنان
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: «با تهیه منشور دولت وفاق ملی و ابلاغ آن به استانداران، ساختار مدیریتی کشور تقویت شده است.» به گزارش ایرنا، علی زینی‌وند با  بیان اینکه در دولت چهاردهم براساس شعار وفاق ملی کابینه دوم استانداران شکل گرفت و از ۳۱ استاندار منصوب شده ۳۰ نفر سابقه مرتبط با وزارت کشور دارند، اظهار کرد: «این انسجام مدیریتی و همچنین اختیارات تفویض شده، باعث شد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، استانداران و فرمانداران به نحو احسن کشور را اداره کنند.» وی اضافه کرد: «برای اولین بار ۲۰ فرماندار زن با سابقه مرتبط و ۴۰ بانوی بخشدار منصوب شدند.»

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و بیست و یک
 - شماره هشت هزار و هشتصد و بیست و یک - ۰۵ شهریور ۱۴۰۴