پتروشیمی بندرامام فاتح لیگ تنیس روی میز شد

عالمیان: غفلت کنم، مدال ریاض از چنگم می‌پرد

 پریسا غفاری/ پتروشیمی بندر امام با شکست نفت آبادان بار دیگر توانست جام قهرمانی تنیس روی میز ایران را بالای سر ببرد. در فینال لیگ تنیس روی میز، پتروشیمی با درخشش برادران عالمیان با کسب پیروزی در مجموع دیدارهای رفت و برگشت، عنوان قهرمانی را به دست آوردند تا با تصاحب دوباره جام، همچنان بر بام تنیس روی میز ایران بایستند. نیما عالمیان بعد از کسب عنوان قهرمانی با پتروشیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار روزنامه «ایران» می‌گوید: «نبرد آخر برای تصاحب جام واقعاً دیدنی بود.»
 
 در فینال بازی نزدیکی مقابل بنیامین فرجی داشتید ولی درانتخابی تیم ملی نتیجه را واگذار کردی؟
 بنیامین بازیکن باهوش و آینده‌داری است. ولی باید بداند که دنیای قهرمانی فراز و نشیب‌های بسیاری دارد. روزهای شیرین همراه با قهرمانی دارد، روزهای تلخ و شکست هم وجود دارد. من تردیدی ندارم اگر بنیامین به همین روند ادامه دهد قطعاً اتفاقات بزرگی برای او رخ خواهد داد.
  داستان پاداش و کارت هدیه 500 هزارتومانی بعد از مسابقات انتخابی چیست؟
 وقتی قهرمان شدم، یکی از مسئولان دو کارت هدیه به من داد و تشکر کردم. اما بعد ازچند روز متوجه شدم که مبلغ آن در مجموع 
یک میلیون تومان بوده است. یعنی هر کارت ۵۰۰ هزار تومان! واقعاً برای من عجیب بود، به نظرم این هدیه را نمی‌دادند خیلی زیباتر بود تا اینکه دو کارت 500 هزار تومانی به ما بدهند.
 علت افت نیما عالمیان در رنکینگ جهانی چیست؟
 در آسیای جنوب شرقی رقبا بسیار پیشرفت کرده‌اند. سطح مسابقاتی که در آن شرکت می‌کنیم بسیار بالاست. دنبال بهانه نیستم ولی باید تمام مسائل را در نظر گرفت. من هم باید بیشتر تلاش کنم تا این افت را جبران کنم.
 در بازی‌های کشورهای اسلامی چقدر شانس کسب مدال داری؟
 از حریفان شناخت کامل دارم، ولی در ورزش هیچ چیز مشخص نیست. یک لحظه غفلت می‌تواند تمام زحمات را به باد بدهد. اگر غفلت کنم مدال بازی‌های کشورهای اسلامی را هم از دست می‌دهم.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و پنج
 - شماره هشت هزار و هشتصد و پنج - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴