یک سدان برقی جدید در راه ایران

وویا به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های دانگ‌­فنگ در سال 2020 تأسیس شده و تاکنون یکی از محصولات آن با نام وویا فری وارد ایران شده است. اما این بار شرکت واردکننده قصد دارد محصولی متفاوت از این برند را عرضه کند.
این محصول یک سدان برقی با نام پشن است. البته این محصول در بازار چین با نام Zhuiguang شناخته می‌شود. وویا پشن با دو پیشرانه پلاگین هیبرید و برقی تولید شده که شرکت واردکننده آن قصد دارد هر دو نسخه را وارد کشور کند. طبق گفته شرکت واردکننده، این خودرو بزودی عرضه خواهد شد. وویا پشن برقی به 31 حسگر، 12 دوربین، 5 رادار موج میلی‌متری، 12 رادار فراصوت و دو یونیت GPS مجهز شده که سامانه­‌های دستیار راننده را هدایت می‌کنند.
همچنین این خودرو به دو موتور برقی با 218 و 292 اسب‌بخار قدرت روی محورهای جلو و عقب مجهز شده که در مجموع 510 اسب‌بخار قدرت و 730 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. وویا ژویگوانگ می‌تواند ظرف 3.8 ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت دست یابد.
حداکثر سرعت هم 210 کیلومتر برساعت خواهد بود. وویا پشن با دو مجموعه باتری 86 یا 109 کیلووات ساعت قابل سفارش است که شعاع حرکتی 580 یا 730 کیلومتر را (براساس استاندارد CLTC) فراهم می‌کند.
با اتصال به جریان سریع، نیروی لازم برای پیمایش 230 کیلومتر در مدت 10 دقیقه تأمین خواهد شد.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • خودرو
  • زیست بوم
  • علم و فناوری
  • حوادث
  • ورزشی
  • اجتماعی
  • ایران زمین
  • گفت و گو
  • دولت چه کار می‌کند
  • کتاب
  • گزارش
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و هشتاد و دو
 - شماره هشت هزار و هفتصد و هشتاد و دو - ۱۸ تیر ۱۴۰۴