درباره پویشی که به گفته رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور توسط مردم و دولت اداره می‌شود

خانه‌ات آباد... هموطن

مهسا قوی‌قلب/ پویشی ملی با عنوان «خانه‌ات آباد» برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده در دوران جنگ 12 روزه آغاز شده است. محمدجواد عزتی وظیفه‌خواه، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور درباره این پویش به «ایران» می‌گوید: «پویش ملی خانه‌ات آباد بستری برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی به خانواده‌های آسیب دیده در جنگ ۱۲روزه است. بعد از حملات وحشیانه رژیم صهیونی و پایان فعالیت‌های امداد و نجات، برای کاهش آلام ناشی از جنگ، سامانه ۴۰۳۰ و تیم‌های سحر فعال شدند. در کنار آنها تماس‌های متعددی از مردم داشتیم مبنی بر اینکه چگونه می‌توانند به آسیب‌دیدگان ناشی از حملات کمک کنند و به تعبیری چه کاری از دستشان بر می‌آید. به همین دلیل برای استفاده از کمک‌های مردمی با متولیان حوزه بازسازی صحبت کردیم تا از همدلی مردم در راستای امیدآفرینی هم بهره ببریم. در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که مردم عزیز خیرخواه و نوع دوستی که تمایل به کمک دارند، برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده مشارکت داشته باشند.» به گفته رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور، در کنار کمک‌های مردم، خیرینی که بنگاه‌های اقتصادی دارند یا ظرفیت کلان دارند، می‌توانند وارد عمل شوند. مثلاً می‌توانند مصالح ساختمانی در اختیار سازندگان قرار دهند یا موارد دیگری از این دست که می‌تواند به کار بازسازی سرعت عمل بخشد.
او در پاسخ به این سؤال که آیا هلال احمر هم در عملیات بازسازی نقشی دارد یا نه و این مبالغ جمع‌آوری شده چگونه هزینه می‌شود، می‌گوید: «کار بازسازی را نهادهای دولتی انجام می‌دهند و در واقع متولی اصلی ساخت و ساز، دولت یعنی وزارت شهرسازی و بنیاد مسکن است. مبالغ کمک‌ها نیز بعد از جمع‌آوری در اختیار این نهادها قرار داده می‌شود. البته گزارش کامل و دقیقی از روند انجام کار به مردم ارائه خواهیم داد. از ابتدای کار هم از آنجا که متولی اصلی دولت است، با هماهنگی کامل دولت این کار شروع شده است تا در روند احداث و بازسازی خانه‌های آسیب دیده همدلی وانسجام ملی هم نقش‌آفرینی داشته باشد.»
وظیفه‌خواه با دعوت از همه گروه‌های مردمی برای همراهی با پویش «خانه‌ات آباد» توضیح می‌دهد: «با شرکت در این پویش ملی بار دیگر همبستگی مثال‌زدنی ملت ایران به نمایش گذاشته می‌شود. هموطنان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را از طریق حساب جمعیت هلال احمر نزد بانک مرکزی به شماره ۴۱۰۱۰۳۴۷۴۱۹۹۹۹۹۸، شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۸۷۵۸۳۳۶ و شماره شبا  IR 700100004101034741999998و همچنین حساب این جمعیت نزد بانک ملی به شماره ۹۹۹۹۹، شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۴۴۹۹۹۹۹۹ و شماره شبا IR 770170000000199999999003 و یا از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۳*۱۱۲* واریز کرده و به این پویش ملی بپیوندند. این پویش تا تکمیل فرآیند بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی دوم تداوم دارد.»
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و هشتاد و یک
 - شماره هشت هزار و هفتصد و هشتاد و یک - ۱۷ تیر ۱۴۰۴