اخبار پلیس

پلیس به مردم خدمات روانشناختی می‌دهد
سخنگوی فراجا از آمادگی واحدهای مشاوره و روانشناس برای ارائه خدمات به شهروندان در سراسر کشور خبر داد.سردار سعید منتظر المهدی
گفت: پلیس با در اختیار داشتن صدها مشاور و روانشناس آماده است در مراکز مشاوره و مددکاری خود در سراسر کشور، به شهروندان خدمات درمانی روانشناختی رایگان ارائه کند. شهروندان می‌توانند برای ارتقای سطح سلامت روان خود و فرزندانشان و پیشگیری از مبتلاشدن به نشانگان‌های پس ضربه‌ای حاصل از جنگ با رژیم متجاوز صهیونیستی، به مراکز مشاوره و روانشناسی و دوایر مددکاری در کلانتری‌ها مراجعه کنند و از خدمات حرفه‌ای درمانی این مراکز بهره مند شوند.

نگهبانی از امنیت  دردل بحران
وی با تأکید بر مسئولیت مضاعف، در این روزهای اضطرار و جنگ گفت: پلیس خود را نگهبان امنیت در دل بحران می‌داند و لحظه‌ای از وظایف خود عدول نمی‌کند.سردار منتظرالمهدی گفت: پلیس در کنار سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان، اجرایی و عملیاتی سعی در انجام وظایف و آرام سازی شرایط برای شهروندان دارد.پلیس همچنان، مأموریت‌های روزمره خود از قبیل امور راهنمایی و رانندگی، گذرنامه، اصناف و رسیدگی به شکایات و خدمات انتظامی‌را به طور جد دنبال می‌کند.حفاظت از وطن، شوخی بردار نیست و پلیس طبق تکالیف محوله، نظم را در میانه آشوب و التهاب، ساری و جاری می‌کند؛ امنیت مردم، مهمترین قانون ماست.پاسبانانِ سبزپوش، مسئولیت اصلی حفظ امنیت و نظم عمومی‌را برعهده دارند که شامل جلوگیری از بروز هرگونه ناامنی، سرقت، غارتگری، قاچاق و شرارت است.البته که در بحبوحه بحران، خلافکاران و مجرمان نیز بیکار نمی‌نشینند، پس اموال قیمتی خود از جمله طلا، جواهر، پول نقد، خودرو، تلفن همراه و ... را در دید عموم قرار ندهید.همکاری با سازمان‌های امدادی، اورژانس و حصول اطمینان از ارائه خدمات پزشکی و نجات در اسرع وقت به مناطق آسیب‌دیده را نیز فراموش نکرده‌ایم.انتشار اطلاعات دقیق و بموقع به عموم، برای کمک به آگاهی مردم و کاهش نگرانی‌ها را در دستور کار داریم. پلیس برقراری ارتباط و گفت وگو با جامعه را به جهت کاهش تنش‌ها و ایجاد اعتماد عمومی‌همواره دنبال می‌کند. تأکید مجدد فرمانده کل انتظامی‌مبنی بر تشدید برخورد با سارقان در دستور همکاران قرار گرفت.

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد جاده چالوس پس از تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی جریان عبور، از ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه دوطرفه شد. سرهنگ احمدکرمی‌اسد گفت: از رانندگان می‌خواهیم با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، همکاری لازم را با عوامل پلیس راه داشته باشند تا ایمنی و روانی تردد در این مسیر کوهستانی حفظ شود. 
این در حالی است که وی از ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به شمال کشور خبر داد و گفت: ترافیک در آزادراه تهران- شمال مسیر جنوب به شمال حدفاصل تونل شماره ۱۰ تا تونل شماره ۱۸ در برخی از مقاطع و تونل البرز تا انتهای آزادراه سنگین گزارش شده است.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • ورزشی - ایران زمین
  • علم و فناوری
  • اجتماعی - حوادث
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و شصت و هفت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و شصت و هفت - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴