سگ گردانی در کدام شهرها ممنوع شد؟

سگ گردانی با اعلام دادستانی و با هدف صیانت از حقوق عامه، حفظ نظم عمومی، تأمین امنیت روانی و بهداشت عمومی جامعه در 17 شهر کشور ممنوع شد. تا لحظه تنظیم این گزارش شهرهای قم، همدان، اصفهان، ارومیه، خرم‌آباد، کرمان، گرگان، تبریز، رباط‌ کریم، بهارستان (استان تهران)، بروجرد، ملارد، لواسانات، کرمانشاه، اندیمشک و قزوین این اقدام را ممنوع و اعلام کرده‌اند که پلیس اجازه برخورد با تخطی‌کنندگان را دارد. بر این اساس و با توجه به اعلام زنجیره‌ای این دستور، پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده بر تعداد شهرهایی که سگ گردانی را در معابر عمومی، پارک‌ها و وسایل نقلیه ممنوع کرده‌اند، افزوده خواهد شد.
«حجت‌الاسلام والمسلمین حسن غریب» دادستان عمومی و انقلاب قم، با اشاره به جایگاه ویژه شهر مقدس قم و حساسیت‌های مردمی، گفت: «با توجه به مطالبات بحق شهروندان، برخورد با سگ‌گردانی در معابر و اماکن عمومی به‌صورت جدی پیگیری شده و آثار مثبت آن نیز در شهر مشهود است.» «عباس نجفی» دادستان همدان نیز گفت: « در راستای احیای حقوق عامه و توجه به مطالبات جدی مردم، هرگونه سگ‌گردانی در استان ممنوع شد. بر این اساس به پلیس دستور داده شده تا نسبت به توقیف سیستمی و فیزیکی خودروها و معرفی رانندگان متخلف اقدام کند.» وی تصریح کرد: «سگ‌گردانی مصادیقی از تضییع حقوق عمومی است و تهدیدی برای بهداشت، آسایش و آرامش شهروندان به‌شمار می‌آید که بر همین اساس نسبت به تشکیل پرونده قضایی و برخورد با عامل یا عاملان آن اقدام قاطع قضایی صورت خواهد پذیرفت.
«سید محمد موسویان» دادستان اصفهان از اجرای طرح ویژه‌ای برای مقابله با سگ‌گردانی در معابر عمومی و وسایل نقلیه خبر داد و گفت: «به پلیس راه و عوامل انتظامی دستور داده تا با همکاری دستگاه قضایی و سایر نهادهای مرتبط، نسبت به توقیف خودروهای متخلف، پلمب مغازه‌های مرتبط و مطب‌های دامپزشکی غیرمجاز اقدام کنند.»  «محمد یوسف‌وند» دادستان عمومی و انقلاب رباط‌‌کریم نیز اعلام کرد که تصمیم مقابله با سگ گردانی در پی دریافت گزارش‌های متعدد درباره خطرات ناشی از حمله سگ‌ها، بویژه برای کودکان و زنان در نظر گرفته شده است.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و پنجاه و هفت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و پنجاه و هفت - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴