اخبار
علمای اهل سنت هرمزگان
قاچاق سوخت را «حرام» اعلام کردند
بندرعباس- علمای اهل سنت شرکت کننده در نشست با استاندار هرمزگان، با صدور بیانیهای قاچاق سوخت را حرام شرعی و ممنوع اعلام و مکلفین و مسلمین را از انجام این کار منع کردند.
در این بیانیه آمده است: «درخصوص ادعاهای مطرح شده در مورد سوء تفاهمهای مربوط به مسجد (بندر کلاهی) هم با ارائه توضیحات سوءتفاهمها رفع شد و همه حاضران هرگونه رفتار تفرقهانگیز را محکوم کردند و همگی همپیمان شدند با اتحاد و در اعتلای کشور عزیزمان با هرگونه پدیده مجرمانه و قاچاق برخورد کرده و تمامی مزایا و منافع دریایی و مرزی به صورت عادلانه و بدون تبعیض برای همه مرزنشینان باشد.»
همچنین پیشنهاد شد برای اجرای طرحها مقررات مد نظر باشد و درخصوص طرحهای جایگزین در حوزه مبادلات مرزی و توسعه صیادی، گمرکات و اجرای قانون ته لنجی نیز تدابیر لازم اتخاذ شود.
پیش از صدور و خوانش این بیانیه، استاندار هرمزگان طی سخنانی بر لزوم بهبود معیشت مرزنشینان، مقابله با قاچاق سوخت همراه با حفظ وحدت و قانونمداری و پرهیز از رفتارهای تفرقهانگیز تأکید کرد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با تأکید بر هدف ساماندهی حوزه سوخت، اظهار کرد: «باید از تهدید قاچاق سوخت که در حال از بین بردن بنیان سبک زندگی است، فرصتهایی برای بهبود معیشت مرزنشینان ایجاد کنیم.»
بحران کم آبی در 137 روستای کهگیلویه و بویر احمد
یاسوج- کاهش چشمگیر بارندگی و تداوم خشکسالی، زندگی در ۱۳۷ روستای کهگیلویه و بویراحمد را با بحران کمآبی مواجه کرده و مسئولان را بر آن داشته تا با تدوین یک طرح جامع و کاربردی، راهکاری مؤثر برای مدیریت و کاهش تنش آبی در این استان ارائه دهند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه گفت: «طرحی جامع و کاربردی با هدف مدیریت و کاهش تنش آبی در مناطق بحرانی این استان تدوین و ارائه خواهد شد.»
عیسی شهامت اظهار کرد: «به دلیل کاهش محسوس بارندگی در سال زراعی جاری، برخی مناطق این شهرستان با تنش شدید آبی مواجه شدهاند.»
وی افزود: «هماکنون ۱۳۷ روستا در استان با مشکل کمآبی و تنش آبی دستوپنجه نرم میکنند و براساس برآوردها، برای مدیریت این بحران به بیش از ۳۷۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.»