برنامه ریزی بزرگداشت شهدای خدمت در دفتر معاون اول رئیس جمهور

روز گذشته اولین جلسه ستاد برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری برگزار شد. محمدرضا عارف با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر خدمت تأکید کرد: «برگزاری مراسم ارزشمند و باشکوه بزرگداشت شهدای خدمت وظیفه نظام و حاکمیت است تا ویژگی‌های شخصیتی و خدمات گرانقدر این عزیزان برای آحاد جامعه و بویژه نسل نوجوان و جوان تبیین شود.»
وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی و سابقه آشنایی و ارتباط نزدیک با ایشان در طول سه دهه گذشته تصریح کرد: «شهید آیت‌الله رئیسی با ویژگی‌های والای اخلاقی، عاشق خدمت به مردم بود که باید به بهانه برگزاری این مراسم به خوبی به جامعه شناسانده شود.» معاون اول رئیس‌جمهوری، اضافه کرد: «معرفی شهدای خدمت به عنوان الگوی برجسته و خدوم می‌تواند به نسل جدید برای ادامه راه و مسیر زندگی کمک شایان توجهی کند.»
عارف تصریح کرد: «برنامه برگزاری اولین مراسم بزرگداشت شهدای خدمت به عنوان «برنامه جامع نظام» تلقی شود که باید در این مراسم نهادهای مردمی حضور پررنگ و جدی داشته باشند.» محمد مخبر مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه در حادثه سقوط بالگرد شخصیت‌های بزرگی از نظام را از دست دادیم که برای همیشه خلأ آنان حس می‌شود، گفت: «برگزاری اولین مراسم بزرگداشت شهدای خدمت ان‌شاءالله به گونه‌ای سازماندهی شود و قوام یابد تا در سالیان آینده نیز استمرار داشته باشد تا این شهدا به عنوان الگو و نماد تبدیل شوند.»

کاهش تورم نقطه به نقطه در هر ماه
معاون اول رئیس‌جمهوری در نشست با مدیران سازمان برنامه و بودجه با تأکید بر اینکه خط قرمز دولت در تمامی تصمیمات معیشت مردم است، گفت: «تمامی تصمیمات دولت باید پیوست معیشتی داشته باشد.»
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمدرضا عارف در این نشست که سه‌شنبه در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، افزود: «در اسفندماه در طرح کالابرگ الکترونیکی، دو سبد کالابرگ به مردم ارائه شد، زیرا این نگرانی وجود داشت که قدرت خرید مازاد آثار تورمی برجای بگذارد، اما به خاطر انسجامی که وجود داشت این اتفاق نیفتاد.»
وی با بیان اینکه راهبرد دولت پایدار نگه داشتن یا پایداری نسبی سیستم اقتصادی است، اظهارکرد: «در مهار تورم شاهد آن هستیم که هر ماه تورم نقطه به نقطه از ماه قبل پایین‌تر آمده است.»
عارف در ادامه افزود: «با وجود آنکه راهبرد کلی‌مان این است که نگاه بسته و قیم‌مآبانه را از اقتصاد برداریم، اما به دلیل شرایط کشور ستاد تنظیم بازار را تشکیل دادیم تا آرامش مردم حفظ شود.» معاون اول رئیس‌جمهوری تصریح کرد: «دولت با دو موضوع گران‌فروشی و احتکار روبه رو بود که با هر دو مورد با جدیت و قدرت اما بدون ایجاد جنجال برخورد کردیم. دولت به آزادسازی اعتقاد دارد، اما باید بررسی می‌کردیم که آیا شرایط برای آزادسازی فراهم است یا باید یک مهار و کنترل را داشته باشیم.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و هفده
 - شماره هشت هزار و هفتصد و هفده - ۲۸ فروردین ۱۴۰۴