ایران در «ایران»

وضعیت نامناسب
آبگیری سدهای خراسان جنوبی
بیرجند- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی درباره آخرین وضعیت آبگیری سدهای استان به خبرنگار ایرنا گفت: «حجم کل ذخیره‌سازی سدهای مخزنی استان ۷۵.۷ میلیون مترمکعب است که در حال حاضر تنها ۱۵.۴ میلیون مترمکعب آب ذخیره دارند.»
عباس سارانی با اشاره به وجود هشت سد مخزنی در خراسان جنوبی افزود:«در حال حاضر ۸۰ درصد ظرفیت‌ سدهای استان خالی بوده و تنها ۲۰ درصد مخازن آب ذخیره دارند که علت آن کاهش بارندگی و نبود رواناب است.» وی عنوان کرد:«شرایط آبگیری سدهای استان اگر چه نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری دارد اما نسبت به یک دهه اخیر وضعیت مناسبی ندارد.» سارانی گفت:«فقط سد نهرین در استان تأمین‌کننده بخشی از آب شرب شهر طبس است که حجم آبگیری این سد نسبت به سال گذشته به دو برابر افزایش یافته اما در مجموع وضعیت آبگیری این سد هم مطلوب نیست و امیدها به بارش‌های بهاری برای آبگیری مناسب‌تر آن است.»

«حاضرمیل»  در ایلام
روستای ملی کتاب شد
ایلام - مدیرکل ارشاد ایلام در آیین اختتامیه هفتمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام، از معرفی روستای حاضرمیل به‌عنوان روستای ملی کتاب  خبر داد.  علی هلشی، در آیین اختتامیه هفتمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام با تأکید بر جایگاه ویژه این رویداد فرهنگی، اظهار داشت: «جایزه کتاب سال استان ایلام که امسال به‌صورت دوسالانه برگزار شد، با حمایت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و همکاری مؤسسه فرهنگی هنری اقلیم 8 به مرحله اجرا رسید.» علی هلشی با بیان اینکه در این دوره 138 عنوان کتاب به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: «پس از داوری 4 اثر به‌عنوان برگزیده و 8 اثر به‌عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.»

هیچ واحد تولیدی در استان فارس نباید تعطیل شود
شیراز- استاندار فارس، با اشاره به قرار داشتن کشور در شرایط سخت اقتصادی و مواجه واحدهای تولیدی با برخی مشکلات گفت: «دستگاه‌های ذیربط باید با تلاش برای حل مشکلات تولید کنندگان، اجازه ندهند که فعالیت هیچ واحد تولیدی متوقف  یا دچار تعطیلی شود.» حسینعلی امیری، چهارشنبه افزود: «کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی ثروت ملی هستند هرچند ممکن است مالکیت یک واحدهای تولیدی متعلق به نام یک شخص خاص باشد، اما در نهایت منافع آن به جامعه می‌رسد و لذا کمک به این واحدها و حمایت از آنها نیز در جهت تقویت ثروت ملی‌ خواهد بود.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۳ اسفند
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷
۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴
۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۱ ۲
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
شماره هشت هزار و هفتصد و یک
 - شماره هشت هزار و هفتصد و یک - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳
۱۱