بنگاه

توسعه کیش در سطح بین‌المللی
ایران‌آنلاین- کیش/ سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش گفت:«جزیره کیش برای توسعه در سطح بین‌المللی نیازمند تدوین طرح جامع بر اساس شرایط امروز است.»
حسین مرادی افزود:«باید بپذیریم طرح جامع 20 سال پیش جزیره کیش پاسخگوی نیاز امروز نیست و نیاز به بازنگری دارد.»
وی تأکید کرد:«در تدوین طرح جامع باید نگاهی بلندتر در سطح جهانی داشته باشیم زیرا جزیره کیش الگوی بسیاری از شهرها است، لذا از ایده‌ها و توان اجرایی همه کسانی ‌که بتوانند در زمینه‌های مختلف فنی و مهندسی به ما کمک کنند، استقبال می‌کنیم.»
وی تصریح کرد:«در جزیره کیش ظرفیت‌های بسیار مناسبی از نظر جغرافیایی و اقلیمی داریم و نیاز است با همکاری یکدیگر اتفاقات خوبی را در این منطقه آزاد کشور رقم بزنیم.»
مرادی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای توسعه زیرساخت‌های آب و برق در کیش گفت:«توسعه زیرساخت‌ها یکی از اولویت‌های ما در جزیره کیش است و می‌توانیم الگوی ساخت‌وساز در طراحی، معماری، نما و منظر در کشور و منطقه باشیم.»
 وی در ادامه با اشاره به زمینه‌های کاری و حضور متخصصان خوب در کشور گفت:«اگر چه تمام عوامل مورد نیاز برای توسعه ساخت‌وساز وجود دارد اما نیاز است بین این ارکان انسجام به وجود آید.»
سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش از معاون وزیر راه و شهرسازی خواست با ارائه اختیارات لازم، امکان استفاده از این ظرفیت‌ها را به جزیره کیش دهند. مرادی اظهار کرد:«در این مدت تلاش کردیم در راستای اصلاح فرآیندها و تسریع امور، با تسهیل شرایط دوره ساخت و پایداری زمین، فضای مناسبی برای سرمایه‌گذاران و سازندگان فراهم کنیم اما برای توسعه کیش نیاز به اقداماتی فراتر از این موضوعات است؛ کاهش اتلاف انرژی، ایمنی، طراحی، اجرا و آموزش، همه موضوعاتی محسوب می‌شوند که نیازمند بازنگری بر اساس شرایط روز هستند تا بتوانیم جزیره کیش را به‌عنوان الگو در همه ابعاد توسعه معرفی کنیم.»
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هشتاد و هشت
 - شماره هشت هزار و ششصد و هشتاد و هشت - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳