در آستانه سریع‌ترین صعود به جام جهانی

نبی: بازی با ازبکستان و امارات به هیچ وجه آسان نیست

محمد محمدی سدهی/ فوتبال جهان سال آینده میلادی شاهد برگزاری بزرگ‌ترین تورنمنت خواهد بود و مسابقات جام جهانی 2026 با حضور 48 تیم و در سه کشور کانادا، آمریکا و مکزیک برگزار خواهد شد.
تیم ملی فوتبال کشورمان در حال حاضر با 16 امتیاز از 6 بازی صدرنشین گروه A‌ مسابقات است. شاگردان امیر قلعه‌نویی تا به اینجا با 5 برد و یک تساوی شانس بسیار بالایی برای کسب جواز حضور در مسابقات جام جهانی را دارند.
در این شرایط هفته هفتم مسابقات انتخابی 30 اسفندماه آغاز می‌شود و تیم ملی در این هفته به مصاف امارات خواهد رفت، شاگردان قلعه نویی پس از این دیدار 5 فروردین ماه مقابل ازبکستان صف آرایی خواهند کرد.
این دو دیدار در حالی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد که پیش از این مشکل لغو میزبانی تیم‌های ایرانی برطرف شده و هواداران می‌توانند این دو دیدار را با حضور در ورزشگاه آزادی از نزدیک تماشا کنند؛ ورزشگاهی که بعد از بازسازی برای اولین بار میزبان تیم ملی خواهد بود.
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی عصر سه‌شنبه با احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
محور گفت‌و‌گوی سرمربی تیم ملی با وزیر ورزش پیرامون میزبانی ایران در بازی‌های آینده بوده است و با توجه به اهمیت دیدارهای پیش‌رو و نقش کلیدی آنها در صعود به جام جهانی، این دو دیدار تیم ملی می‌تواند نقطه عطفی در هماهنگی میان وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی باشد.
این در حالی است که در روزهای گذشته، قلعه‌نویی جلسات جداگانه‌ای با مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال برگزار کرده بود و درباره برنامه‌های آینده تیم ملی، ازجمله اعلام فهرست بازیکنان و برگزاری اردوهای آماده‌سازی در اسفند و فروردین، بحث و تبادل نظر شد.
 مهدی محمد نبی، نایب‌رئیس اول فدراسیون فوتبال و مدیر تیم ملی در گفت‌و‌گویی کوتاه در خصوص برنامه‌های
تیم ملی به «ایران» گفت: «هنوز برنامه‌های تیم ملی نهایی نشده و در هفته آینده در این خصوص به جمع‌بندی نهایی خواهیم رسید و قطعاً پس از مشخص شدن موضوع، در این خصوص صحبت خواهیم کرد.»
او در خصوص شرایط تیم ملی بیان کرد: «خدا را شکر تیم ملی فوتبال کشورمان شرایط خوبی دارد و در حال حاضر با 3 امتیاز بیشتر از ازبکستان صدرنشین هستیم، سرنوشت صعودمان به جام جهانی 2026 در دستان خودمان است و برای رسیدن به این مهم تمام تلاش‌مان را خواهیم کرد.
تیم ملی در آستانه سریع‌ترین صعود به جام جهانی است و امیدوارم با تلاش بازیکنان این اتفاق رقم بخورد و تیم ملی به نتیجه مطلوب برسد. باید خودمان را برای 2 دیدار پیش رو آماده کنم.
بازی با تیم‌های ازبک و امارات به هیچ وجه آسان نیست و باید با تمرکز بالا مقابل این دو تیم حاضر شویم.»

 

بــــرش

این پنج نفر گل‌های تیم ملی را تا جام جهانی می‌زنند

بازی‌های ملی بعد از وقفه چندماهه از راه می‌رسند و تیم ملی فوتبال ایران با کسب حق میزبانی در آزادی در ماه آینده بازی‌های خود را در مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال ادامه خواهد داد. در بین فوتبالیست‌های فعال تیم ملی، پنج نفر بهترین آمار گلزنی را در اختیار دارند و این نفرات بین 9 تا ۵۶ گل برای تیم ملی به ثمر رسانده‌اند. سردار آزمون همچنان با 56 گل زده در بین بازیکنان فعال تیم ملی بهترین آمار را دارد؛ به نظر می‌رسد او می‌تواند تا پایان دوران فوتبال خود حداقل 80 گل برای تیم ملی بزند. مهدی طارمی دو سال از آزمون بزرگ‌تر است و می‌تواند آمار خود در تیم ملی را به حداقل 70 گل برساند. در این بین محمد محبی امسال آمار گل‌های ملی خود را تا 10 گل ارتقا داده است و یکی از بهترین آمارهای میانگین را با به ثمر رساندن 10 گل در 27 بازی برای تیم ملی فوتبال کشورمان در اختیار دارد.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • اطلاع رسانی
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هشتاد و سه
 - شماره هشت هزار و ششصد و هشتاد و سه - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳