قول حمایت رئیس‌ جمهوری از مناطق آزاد

کیش- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، درجریان بازدید رئیس ‌جمهوری از سالن اختصاصی کیش درهجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، با ارائه گزارشی از وضعیت گردشگری کیش، خواستارحمایت ویژه دولت از مناطق آزاد شد.
محمد کبیری، دردیدارمسعود پزشکیان با اشاره به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد این جزیره در حوزه گردشگری گفت: رقبای اصلی کیش در خارج از ایران هستند و برای تبدیل این منطقه به قطب گردشگری کشور، نیازمند حمایت‌های جدی و سیاستگذاری‌های کارآمد هستیم. وی همچنین با قدردانی از حمایت‌های وزیر امور اقتصادی و دارایی، بر ضرورت تعامل و همراهی بیشتر دولت با مناطق آزاد تأکید کرد و افزود: دولت باید نگاه حمایتی و تسهیل‌گر به مناطق آزاد داشته باشد، چرا که توسعه این مناطق، نه‌تنها موجب جذب گردشگران بیشتر، بلکه زمینه‌ساز افزایش درآمدهای ارزی و رشد اقتصادی کشور خواهد شد. دراین دیدار، رئیس ‌جمهوری نیز براهمیت نقش مناطق آزاد در توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد و برای پیگیری و حمایت بیشتر از این مناطق، بویژه کیش، قول مساعد داد. برای اولین بار، سازمان منطقه آزاد کیش به همراه بخش خصوصی، به‌صورت یکپارچه و در فضایی اختصاصی، جاذبه‌های گردشگری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری این جزیره را در نمایشگاه معرفی کرده‌اند.
هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران روز سه‌شنبه، ۲۳ بهمن، با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهوری ایران و مشارکت بیش از ۷۰۰ شرکت داخلی و خارجی در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران افتتاح شد.
گفتنی است که برای اولین بار، سازمان منطقه آزاد کیش به همراه بخش خصوصی، به‌صورت یکپارچه و در فضایی اختصاصی به مساحت ۱۱۰۰ متر مربع، جاذبه‌های گردشگری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری این جزیره را در نمایشگاه معرفی کرده‌اند.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • اطلاع رسانی
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و هشت
 - شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و هشت - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳