تازه‌های هوش مصنوعی

پژوهشگران توانستند یک مدل هوش مصنوعی استدلالی را با قیمت کمتر از ۵۰ دلار آموزش دهند. این مدل جدید هوش مصنوعی رقیب «اوپن‌ای‌ آی» و «دیپ‌سیک» است.
محققان در حال ساخت سیستم هوش مصنوعی «NatureLM» برای کمک به انسان‌ها به منظور درک زبان حیوانات است.
گوگل فوتوز در حال اضافه کردن واترمارک دیجیتال SynthID به تصاویری است که با استفاده از ویژگی هوش مصنوعی Magic Editor ویرایش شده‌اند.
مالک گوگل برای عقب‌نماندن از رقبا طی یک سال آینده ۷۵ میلیارد دلار در زمینه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کند.
کاربران واتس‌اپ در سراسر جهان می‌توانند تصاویر را به‌طور مستقیم برای چت جی پی تی ارسال کنند؛ قابلیتی که قبلاً فقط در نسخه‌ مستقل این چت‌بات هوش مصنوعی در دسترس بود.
موتور جست‌و‌جوی گوگل در سال 2025 شبیه دستیار هوش مصنوعی خواهد شد. با این اتفاق گوگل به دستیاری تبدیل می‌شود که با مرور اینترنت و بررسی صفحات وب، پاسخ مورد نیاز را به کاربران می‌دهد.
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۳ بهمن
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲
۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹
۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶
۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و چهار
 - شماره هشت هزار و ششصد و هفتاد و چهار - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳
۱۰