ایران در «ایران»

 ۲ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی
در پایتخت ساخته می‌شود
تهران- استاندار پایتخت با اشاره به محدودیت‌های زیست‌محیطی و زیرساختی استان گفت: وزارت نیرو و استانداری تهران برنامه‌ای جامع برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تدوین کرده‌ و ۲ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران ساخته می‌شود.
محمدصادق معتمدیان اظهار کرد: با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی و با ساخت این نیروگاه‌ها، طی سه سال آینده ۲ هزار مگاوات برق از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تأمین خواهد شد. وی افزود: این طرح علاوه بر کاهش فشار بر شبکه برق، زمینه‌ساز توسعه پایدار و مشارکت اقتصادی در استان تهران خواهد بود.
معتمدیان ادامه داد: بر اساس این تفاهم، یکسری اقدامات ترکیبی پیش‌بینی شده به طوری که واحدهای تولیدی در قالب مزرعه‌های مشترک، در این زمینه سرمایه‌گذاری انجام می‌دهند. وی تأکید کرد: تنها راه توسعه انرژی، احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر است که با مشارکت بخش خصوصی واحدهای اقتصادی و تولیدی و حمایت دولت، اجرایی خواهد شد.


 بخش خصوصی در بجنورد
بندر خشک می‌سازد
بجنورد - رئیس کمیسیون انرژی، حمل و نقل و گمرک اتاق بازرگانی خراسان شمالی گفت: ایجاد بندر خشک در فرودگاه بجنورد توسط بخش خصوصی در سفر رئیس ‌جمهوری به این استان، تصویب شد.
سعید کریمی افزود: قرار بر این است تا این طرح توسط بخش خصوصی انجام شود و هیچ بار مالی برای دولت نخواهد داشت و در این میان فقط به تسهیل‌گری دولت نیاز داریم.
وی افزود: برای اجرای این طرح به ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.
کریمی ادامه داد: اگر این پروژه در شهرستان جاجرم انجام شود به غیر از ایجاد ریل، به ۱۲ تا ۱۵ همت سرمایه نیاز است اما هم‌اکنون می‌توان از ظرفیت‌های فرودگاه بجنورد با توجه به زیرساخت‌های موجود استفاده کرد.
وی بیان کرد: خراسان شمالی ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان دارد و در منطقه هاب لجستیک نسبت به کریدور غرب به آسیای میانه و جنوب به آسیای میانه قرار دارد اما زیرساخت‌های حمل و نقل در آن توسعه نیافته است و با ایجاد این بندر می‌توان کمک زیادی به رونق اقتصادی آن کرد.


واگذاری غرفه‌های رایگان
به دستفروشان گرگان
گرگان - عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان از آماده‌سازی بازارچه‌های محلی برای دو ماه آخر سال خبر داد و گفت: این غرفه‌ها به‌صورت رایگان در اختیار دستفروشان قرار می‌گیرد.
ابوالفضل تجری با بیان اینکه ایجاد بازارچه‌های محلی، موقت و غیردائمی برای دستفروشان در دستورکار قرار دارد، افزود: بویژه در دو ماه باقیمانده از سال این موضوع به‌صورت جدی در دستورکار قرار گرفته است.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان خواستار استقرار دستفروشان در بازارچه‌های واقع در عدالت۱۷، عدالت۲، خیابان امام خمینی و محور ناهارخوران شد و گفت: این مکان‌ها در کارگروهی مصوب شد تا برای دستفروشان به‌صورت بازارچه آماده‌سازی شود. تجری با تأکید بر اینکه بازارچه محلی در شأن مردم گرگان ایجاد خواهد شد، افزود: در گذشته بساط کردن محصولات روی زمین بود، اما در این بازارچه‌ها وسایل گرمایشی و سرمایشی برای شهروندان مهیا است.


ابلاغ طرح جامع یاسوج
پس از ۱۸ سال
یاسوج- مدیرکل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد، از ابلاغ طرح جامع شهر یاسوج، مرکز این استان پس از ۱۸ سال انتظار خبر داد.
علی پارسایی گفت: این طرح که در سال ۱۴۰۰ به تصویب شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران رسیده بود، به دلیل پیگیری نامناسب و جدی از سوی مدیران مربوطه از جمله درگیر بودن با مسائل معمولی، حذف کد روستاها و پوشش گیاهی، تاکنون آماده ابلاغ نشده بود.
وی با بیان اینکه افق این طرح تا سال ۱۴۱۵ پیش‌بینی شده و جمعیت شهر یاسوج از ۲۱۱ هزار نفر در گذشته به ۳۵۰ هزار نفر در حال حاضر می‌رسد، اظهار کرد: طرح جامع قبلی شهر یاسوج در سال ۱۳۸۵ ابلاغ شده بود و بر اساس افق آن طرح، باید نهایتاً در سال ۱۴۰۰ طرح جامع جدید به مرحله ابلاغ می‌رسید. با این حال به دلیل عدم پیگیری جدی از سوی مدیران مربوطه، این فرآیند بیش از سه سال به طول انجامید و این تأخیر موجب سوءاستفاده‌های فراوانی برای برخی افراد و بلاتکلیفی شهرداری و دهیاری‌های اطراف شهر یاسوج شد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و چهل و هفت
 - شماره هشت هزار و ششصد و چهل و هفت - ۱۷ دی ۱۴۰۳