وزنه‌برداران دختر و پسر نوجوان و جوان با چهار طلا، سه نقره و پنج برنز درخشیدند

شب رؤیایی ایرانی‌ها در دوحه

مسابقات وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان آسیا با درخشش و شگفتی‌سازی مدال‌آوران ایرانی بخصوص در بخش دختران همراه بود و آنها صاحب چهار مدال طلا، سه نقره و پنج برنز در بخش دختران و پسران شدند.
 
آلما حسینی برنزی شد
بعد از کسب مدال برنز توسط مریم کشتکار در دسته 94 کیلوگرم، آلما حسینی در پایان دسته ۶۷ کیلوگرم روی تخته رفت و در یکضرب با مهار وزنه ۸۲ کیلوگرم چهارم شد و یک کیلو رکورد یکضرب نوجوانان ایران را ارتقا داد.
او در دوضرب هم وزنه ۱۰۱ کیلوگرم را بالای سر برد و با رسیدن به حدنصاب مجموع ۱۸۳ کیلوگرم، با شکستن رکورد مجموع ایران به میزان یک کیلوگرم، صاحب گردن‌آویز برنز شد. حسینی در رده سنی جوانان هم در جایگاه دهم قرار گرفت.
 
دو طلا و یک نقره برای هانیه شریفی
در ادامه رقابت‌های یکشنبه‌ شب، هانیه شریفی در دسته ۷۱ کیلوگرم روی تخته رفت. دسته‌ای که قزاق‌ها در آن مهارت ویژه‌ای در حرکات یکضرب داشتند. او در یکضرب با مهار وزنه ۸۸ کیلوگرم، بعد از دانیلوای قزاقستانی که ۸۹ کیلوگرم را مهار کرده بود در جایگاه دوم ایستاد و به مدال نقره رسید. شریفی در حرکت دوضرب، با مهار وزنه ۱۱۲ کیلوگرمی در همان حرکت دوم رقیب قزاق خود را شکست داد و صاحب مدال طلای دوضرب و مجموع شد. شریفی در حرکت سوم موفق به مهار وزنه ۱۱۹ کیلویی نشد. با این حال هر ۳ رکورد یکضرب، دوضرب و مجموع دسته ۷۱ کیلوگرم نوجوانان ایران را که در اختیار لعیا کریمی بود، به نام خود ارتقا داد. او در یکضرب ۵ کیلوگرم، در دوضرب ۱۹ کیلوگرم و در مجموع ۲۶ کیلوگرم رکورد‌های ایران را در هم شکست و شبی رؤیایی برای خود و وزنه‎برداری زنان ایران رقم زد.
 سه برنز برای ریحانه کریمی
همچنین ریحانه کریمی با مهار وزنه‌های ۹۱ در یکضرب و ۱۲۰ در دوضرب، با حدنصاب مجموع ۲۱۱ کیلوگرم هر سه مدال برنز دسته ۷۱ کیلوگرم جوانان آسیا را از آن خود کرد. کریمی در دو حرکت پایانی دوضرب با انتخاب وزنه ۱۳۱ کیلوگرم برای کسب طلای دوضرب تلاش کرد اما موفق به مهار این وزنه نشد. در این دسته، شریفی که قهرمان نوجوانان آسیا شده بود، در رده سنی جوانان با حدنصاب مجموع ۲۰۰ کیلوگرم در جایگاه چهارم ایستاد.
 
طلا، نقره و برنز بر گردن  رحمتی
در بخش پسران و در دسته ۸۱ کیلوگرم نوجوانان و جوانان آسیا، امیرمحمد رحمتی در یکضرب پس از مهار وزنه‌های ۱۳۲ و ۱۳۶، با مهار وزنه ۱۴۰ کیلوگرم در حرکت سوم به مدال طلا دست یافت. او در دوضرب هم در دو حرکت اول وزنه‌های ۱۶۰ و ۱۶۷ را بالای سر برد اما در تلاش سوم موفق به مهار وزنه ۱۷۲ نشد و مدال برنز دوضرب و نقره مجموع را با دستیابی به حدنصاب مجموع ۳۰۷ کیلوگرم به دست آورد. در این دسته ساراج هندی با رکورد مجموع ۳۱۰ کیلوگرم در رده سنی نوجوانان قهرمان شد.

طلا و نقره برای محراب دواسری
در پایان رقابت‌های گروه A دسته ۶۷ کیلوگرم پسران، محراب دواسری که در گروه B وزنه ۱۶۰ کیلوگرمی را مهار کرده بود، بالاتر از سایر مدعیان به مدال طلای دوضرب رسید و با حدنصاب ۲۸۳ کیلوگرم، در مجموع نیز روی سکوی نایب قهرمانی آسیا ایستاد و صاحب مدال نقره شد. دواسری همچنین سه رکورد نوجوانان ایران و دو رکورد دوضرب و مجموع جوانان ایران را در دسته ۶۷ کیلوگرم به نام خود ارتقا داد.

 

برش

شریفی: مدالم را تقدیم مادرم می‌کنم
هانیه شریفی دختر خوش‌آتیه اصفهانی بعد از انداختن مدال طلا بر گردنش گفت: «خیلی خوشحالم که بعد از سه، چهار ماه تمرین سنگین توانستم روز خوبی برای وزنه‌برداری کشورم رقم بزنم. البته می‌توانستم رکوردهای بهتری را ثبت کنم، اما از نظر بدنی کم آوردم وگرنه استرس نداشتم. با این حال مدالم را تقدیم به مادر عزیزم می‌کنم.»
او ادامه داد: «هدف همه کسانی که ورزش حرفه‌ای انجام می‌دهند، حضور در میادین بزرگ‌تر مثل جهانی و المپیک است، امیدوارم این پیروزی‌ها ادامه ‌پیدا کند و من بتوانم روزی در المپیک روی سکو بروم.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و سی و شش
 - شماره هشت هزار و ششصد و سی و شش - ۰۴ دی ۱۴۰۳