همزمان با آغاز زمستان انجام شد
هفتمین جشنواره «گلِ نرگس» مازندران
ساری- با آغاز اولین برداشت گل نرگس در استان مازندران هفتمین جشنواره این گیاه زمستانی در روستای «کردکلا» بخش گیلخواران جویبار آغاز شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ارزش اقتصادی تولید گل نرگس امسال به ۹۰۰ میلیارد ریال رسیده است، گفت: طبق آمار اکنون ۱۷۰ نفر به صورت مستقیم و یکهزار و ۷۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در امر تولید و عرضه این گل در استان مشغول به کار هستند. «بابک مؤمنی» با اشاره به اهمیت گردشگری کشاورزی برای رونق اقتصادی استان، افزود: جشنوارههای گل و گیاه گل نرگس جویبار، توت فرنگی بهنمیر بابلسر، پیاز ساری، انار بهشهر و تمشک نکا نمونههایی از رویکرد کشاورزی گردشگری این خطه است.
حمایت از تولید کنندگان گل نرگس در جویبار
مدیر جهاد کشاورزی جویبار نیز با بیان اینکه امسال همانند سال گذشته حدود ۷۰ هکتار از زمینهای کم بازده این شهرستان زیر کشت گل نرگس رفته است، گفت: هفتمین جشنواره گل نرگس اول دی ماه امسال همزمان با اوج برداشت این گیاه زمستانی در روستای «کردکلا» بخش گیلخواران شروع شد.
«عبدالله رحیمی» خاطرنشان کرد: این روزها بسیاری از کارگران فصلی از نقاط مختلف استان برای چیدن گل نرگس و مرکبات به این شهرستان میآیند. وی وضعیت رویش و گل دهی گلهای نرگس را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: تنها راه اقتصادی کردن این گیاه این است که تولیدکنندگان باید ساختار منسجم اتحادیهای و تعاونی را شکل دهند و به سمت فرآوری این محصول بروند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان این نکته که کشت گل نرگس در اراضی کم بازده انجام شده است، ادامه داد: این فرصت مناسبی است تا حداکثر درآمد پایدار برای کشاورزان ایجاد شود. وی خاطرنشان کرد: این جشنواره با حضور بیش از ۷۰ غرفه گل نرگس، سوغات و صنایع دستی همراه با برنامههای شاد و متنوع تا هفتم دیماه ادامه دارد.