ایران در «ایران»

هوشمندسازی کشاورزی در فارس
شیراز - هوشمندسازی گلخانه‌ها، به‌عنوان گامی عملی در این راستا، تحولی چشمگیر در مدیریت منابع و کاهش هزینه‌های تولید به‌وجود آورده است. نتایج اولیه این طرح‌ها نشان می‌دهد که هوشمندسازی علاوه بر افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی، به حفظ محیط‌‌زیست و کاهش هزینه‌ها نیز کمک شایانی خواهد کرد.
«مجتبی دهقان‌پور» مدیرکل جهاد کشاورزی فارس، از هوشمندسازی گلخانه‌ها به‌عنوان یکی از طرح‌های کلیدی این سازمان یاد کرده و تأکید می‌کند: این اقدام مصرف سوخت را تا 40 درصد کاهش داده و کاهش 75 درصدی مصرف کود و سموم شیمیایی و 60 درصدی رفت‌وآمد در گلخانه‌ها را نیز به‌دنبال داشته است. این آمار حاکی از تحولی بنیادین در شیوه مدیریت منابع است که به افزایش بهره‌وری و حفاظت از محیط‌زیست کمک می‌کند. یکی از مهم‌ترین ابعاد هوشمندسازی در کشاورزی، استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت منابع آبی و تجمیع چاه‌های کشاورزی است. طبق گفته دهقان‌پور، این رویکرد باعث کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری شده است؛ دو هدفی که تحقق آنها در کشوری با بحران‌های متعدد آبی، اهمیت حیاتی دارد.

تکمیل زنجیره تولید
در آذربایجان‌غربی
ارومیه- با حمایت‌های دولت؛ زنجیره‌های چرخه تولید در حوزه‌های مختلف آذربایجان غربی تکمیل خواهد شد تا مردم تحول و توسعه را احساس کنند.
«رضا رحمانی»، استاندار آذربایجان‌غربی با اعلام اینکه چرخه معیوب تولید در استان اصلاح می‌شود، اظهار کرد: با وجود داشتن ظرفیت‌های فراوان استان، زیرساخت‌های لازم فراهم نشده و لازم است همه با هم در مسیر جبران عقب‌ماندگی‌های استان گام برداریم.  
رحمانی افزود: برای حل مشکلات حوزه تولید تلاش می‌کنیم با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت، شهرک‌های تخصصی با همه امکانات را در استان راه‌اندازی کنیم. وی با اشاره به اهمیت راه‌اندازی مناطق ویژه اقتصادی مشترک با کشورهای همسایه، گفت: آذربایجان‌غربی از امن‌ترین استان‌های کشور بوده و بازارچه‌های مرزی آن باید توسعه یابد.
استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به تأثیر اقدامات صحیح اقتصادی در کاهش آمار قاچاق اظهار کرد: اقدامات برنامه‌ریزی شده‌ای به نفع استان و به ضرر قاچاق آغاز شده است. رحمانی یکی از سیاست‌های اصلی دولت چهاردهم را تفویض اختیارات به استان‌ها اعلام کرد و گفت: نیازهای آذربایجان‌غربی در حوزه تفویض اختیارات شناسایی و تعیین خواهد شد تا مسیر توسعه استان روان‌سازی شود.

استاندار بوشهر: قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی ابلاغ شود
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: با وجود تصویب قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی ابلاغ آیین‌نامه اجرایی این مصوبه زمانبر شده است.
ارسلان زارع افزود: انتظار می رود به منظور رفع دغدغه بخش بزرگی از جامعه و ایجاد ثبات در اشتغال ذی‌نفعان هرچه سریع‌تر آیین‌نامه یادشده ابلاغ شود. وی یادآور شد: در استان بوشهر ۱۳هزار ملوان بر روی دوهزار شناور سنتی فعالیت می‌کنند و معیشت حدود ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان این استان به طور مستقیم یا به صورت غیرمستقیم به استمرار فعالیت آنان وابسته است.

انتقاد از برنامه های غیر علمی برای احیای خلیج گرگان
گرگان- استاندار گلستان گفت: بخش زیادی از اقدامات صورت گرفته برای احیای خلیج گرگان غیرعلمی اجرا شده و به حضور همیشگی یک لایروب نیاز دارد که منطقی نیست.
 علی‌اصغر طهماسبی افزود: با وجود گرفتن مجوز آب شیرین‌کن، از ظرفیت سرمایه‌گذاران استانی استفاده نشده و تاکنون به نتیجه نرسیده است.
وی بیان کرد: برای اجرای کریدور ریلی شمال-جنوب هم اقدام خاصی صورت نگرفته اما با حمایت بخش خصوصی و پشتیبانی دولت ضروری است این پروژه به سرانجام برسد.
استاندار گلستان افزود: در پروژه مجتمع پتروشیمی با همراهی نمایندگان استان و پشتیبانی نماینده ولی فقیه تلاش می‌کنیم حقوق مردم استان و سهامداران را زنده کنیم.
طهماسبی ادامه داد: منطقه آزاد اینچه‌برون گلستان هم جز یک تکه کاغذ نیست اما سعی می‌کنیم با همکاری شورای عالی منطقه آزاد تمام مناطق استان زیر چتر منطقه آزاد قرار گیرند و از برتری‌های آن استفاده کنند. وی تأکید کرد: گلستان در بخش زیرساخت بشدت ضعیف است که باید با اهتمام، آن را برطرف کنیم.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و سی و دو
 - شماره هشت هزار و ششصد و سی و دو - ۲۹ آذر ۱۴۰۳