اخبار

اینفلوئنسرهای خارجی در تهران
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از دعوت حدود ۱۲ نفر اینفلوئنسر خارجی به تهران در روزهای اخیر و بازدید آنها از پایتخت خبر داد.  
امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران درباره حضور اینفلوئنسرهای خارجی برای بازدید از تهران اظهار کرد: این طرح که از سال گذشته آغاز شده، همچنان ادامه دارد.  وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری حدود ۱۲ نفر از اینفلوئنسرهای خارجی در قالب تورهای ۲ یا ۳ نفره به تهران سفر کرده‌اند، افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مسئول شناسایی، برنامه‌ریزی و دعوت از اینفلوئنسرهاست و ما در شهرداری تهران میزبان حضور آنها هستیم.  طرح بازدید اینفلوئنسرهای خارجی از ایران از زمستان سال گذشته و به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آغاز شد. ستاد گردشگری شهرداری تهران نیز به دلیل مأموریت‌های خود در معرفی تهران، همکاری خود را با این سازمان برای نمایش بخش‌های مختلف شهر به این گروه از گردشگران گسترش داد.  شهرداری تهران تلاش کرده است، با برنامه‌ریزی‌های دقیق، بهترین تصویر از تهران را به اینفلوئنسرها ارائه دهد تا محتوای منتشرشده در صفحات مجازی آنها بتواند به جذب بیشتر گردشگران برای بازدید از ایران و تهران کمک کند.

درخشش دانشجویان علم‌وصنعت
در اوراسیا
ایسنا - تیم روباتیک دانشگاه علم‌و‌صنعت ایران، در مسابقات منطقه روباتیک و هوش مصنوعی آسیا اقیانوسیه ۲۰۲۴ ترکیه در بخش دانشجویی لیگ نوآوری و کسب‌و‌کار، موفق به کسب مقام اول شد. موضوع نوآورانه ارائه شده توسط این تیم «infrasight drones» است. اعضای تیم روباتیک دانشگاه، شامل: علیرضا عباسی، مبینا لشکری، علیرضا میکائیلی و شایان انصاریان است که از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشکده مهندسی برق دانشگاه هستند. این مسابقات در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی و در تاریخ‌های ۱۶ الی ۱۹ آبان ماه جاری در قالب ۱۳۰ تیم از ۸ کشور برگزار شد.

راه‌اندازی آزمایشگاه سنجش کیفیت محصولات غذایی
ایران - سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: از ابتدای این دوره فعالیت مدیریت شهری دغدغه راه‌اندازی یک آزمایشگاه ویژه برای بررسی کیفیت مواد غذایی وجود داشت که اکنون با کمک جهاد دانشگاهی این طرح در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در حال انجام است. به گفته نجفی بیماری‌هایی که در شهر تهران و کل کشور وجود دارد در ارتباط با مواد تراریخته و نیتراتی است که در برخی از مواد غذایی وجود دارد. اگر این آزمایشگاه کیفی بتواند قبل از اینکه مواد غذایی به دست مصرف کننده برسد یک آزمایش از این محصولات داشته باشد تا افرادی که به صورت خلاف در حال واردات و عرضه این محصولات هستند، از چرخه تأمین مواد غذایی کنار گذاشته شوند؛ بهتر خواهد بود.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و هشت
 - شماره هشت هزار و ششصد و هشت - ۲۸ آبان ۱۴۰۳