در حافظه موقت ذخیره شد...
پرونده قضایی برای یک «مرگ مشکوک»
محمد شهریاری در این باره گفت: عصر چهارشنبه ۲۳ آبان به کلانتری ۱۰۹ بهارستان اعلام شد جسد فردی در حوالی پل حافظ کشف شده است. وقتی کارشناسان متخصص در محل حاضر شدند شاهدان اظهار کردند مرد جوانی، خودش را از بالای ساختمان چارسو به پایین انداخته است. در ادامه مشخص شد وی کیانوش سنجری نام داشته و یک خانم تحت عنوان رواندرمانگر همراه او بوده است. وی گفت از سال ۹۴ به دلیل بیماریهای روحی و روانی با متوفی در ارتباط بوده و مرحوم ۳ مرتبه در بیمارستان محمد شهر کرج بستری شده و داروهای مرتبط با اعصاب و روان مصرف میکرده است. از آنجایی که متوفی در فضای مجازی تهدید به خودکشی کرده بود قبل از وقوع این اتفاق او را دیده و همراه وی در ساختمان چارسو کنار وی حضور داشته است. اما متوفی به وی اعلام کرده از خودکشی منصرف و موضوع حل شده است، به همین دلیل این خانم از محل خارج شده ولی دقایقی بعد وقتی با او تماس گرفته و جواب نداده به ساختمان برگشته و چون احتمال میداده مرحوم دست به خودکشی بزند، موضوع را به انتظامات ساختمان اطلاع داده و زمانی که به پشت بام رسیدهاند، او خودش را به پایین انداخته بوده.
شهریاری گفت: «جسد به پزشکی قانونی منتقل و پروندهای نیز در این رابطه در دادسرای جنایی تهران تحت عنوان فوت مشکوک تشکیل شده که تمام زوایای فوت این فرد را بررسی میکنیم.»پس از این حادثه علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیسجمهور نیز در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «برخی از حوادث و اتفاقات سبب متمایز شدن یک مسأله اجتماعی که جریان داشته اما چندان مورد توجه نبوده، گشته و آن را در معرض گفتوگوی جامعه قرار میدهد. فرایند خودکشی مرحوم سنجری باید دستمایه واکاوی علل و توجه به روان اجتماعی باشد.
در سالهای اخیر خودکشی در رزیدنتها یا نوجوانان، آژیر هشداردهندهای برای بحث و بررسی این مشکل بود که بخوبی از سوی سیاستگذاران و تصمیمسازان به آن پرداخته نشد.معتقدم بررسی علل و عوامل پدیده خودکشی نیازمند همکاری و همراهی اساتید، انجمنهای علمی و جامعه دانشگاهی کشور است. در وفاق با جامعه، حتی یک حادثه هم بیاعتنا نخواهد بود.
اسپیلکا در کتاب روانشناسی دین با رویکرد تجربی مینویسد: مرگ، خود معمایی مرموز است اما خودکشی چیستانی غریب و لاینحل است.
هر داغ، همه ما را غمگین میکند. به خانوادههایی نیز که اینچنین مصیبت دیدهاند، تسلیت میگویم.»