دیگه‌چه‌خبر؟

هلاکت و دستگیری ۱۱ تروریست دیگر
 خبر اول اینکه، رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران با هلاکت و دستگیری تعداد دیگری از تروریست‌ها در مرزهای شرق کشور ادامه یافت. به گزارش ایسنا، سردار احمد شفایی سخنگوی این رزمایش اعلام کرد: طی ۴۸ ساعت اخیر ۴ تروریست مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیده‌اند، ۷ نفر دستگیر شدند و ۵ نفر دیگر نیز خود را تسلیم نیروهای امنیتی کردند. به گفته وی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت که از نیمه آبان آغاز شده بود با مشارکت یگان‌های صابرین، نیرو مخصوص، تکاور، بالگردی، جنگال و یگان‌های مردم‌پایه و رده‌های بسیج و یگان‌هایی از فراجای استان و رده‌های اطلاعاتی از جمله اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان و سازمان اطلاعات سپاه همچنان در حال انجام است.
 
ادعای شناسایی افشاگر اسناد
طرح‌ حمله اسرائیل به ایران
 خبر دیگر اینکه، خبرگزاری امریکایی «CNN» روز گذشته مدعی شد وزارت دادگستری این کشور یک مرد را به اتهام افشای اطلاعات بسیار محرمانه امریکا درباره برنامه‌های اسرائیل برای انتقام‌گیری علیه ایران متهم کرده است. بر اساس گزارش این رسانه، پلیس فدرال امریکا «آصف دبلیو رحمان» را که متهم به نگهداری و انتقال عمدی اطلاعات دفاع ملی است، روز سه‌شنبه در کامبوج دستگیر کرده است، اما وزارت دادگستری از یک قاضی فدرال خواسته تا او را برای محاکمه به ویرجینیا منتقل کند. «سی‌ان‌ان» با اشاره به اینکه فرد متهم شده در استخدام سازمان سیا بود، افزود: «رحمان دارای یک مجوز امنیتی فوق سری بود و می‌توانست به اطلاعات حساس تقسیم شده دسترسی داشته باشد.»
 
جای خالی رسیدگی به
لایحه تأمین امنیت زنان
 شنیدیم که، قتل یک خبرنگار زن به دست شوهرش  معطل ماندن لایحه امنیت تأمین زنان علیه خشونت در مجلس شورای اسلامی را یک بار دیگر به مسأله مورد انتقاد فعالان سیاسی تبدیل کرد. به گزارش خبرآنلاین، آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات با انتشار پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: «خبر کشته شدن خشونت‌‌بار معصومه قدیری جاوید، بسیار تکان‌دهنده و تلخ بود. مکرر گفته‌ایم که تبعیض علیه زنان و فقدان قوانین مجازات علیه عاملان این خشونت‌ها از مهم‌ترین دلایل تداوم این جنایت‌هاست. پرسش اینجاست که چرا لایحه تأمین امنیت زنان علیه خشونت به سرانجام نمی‌رسد؟» این لایحه نخستین بار آذر ۱۳۹۶ از سوی دولت به مجلس ارسال شد و اگر چه نایب‌رئیس فراکسیون زنان مجلس وقت همان زمان از موافقت مجلس با کلیات لایحه و نیازمند بودن جزئیات به بررسی بیشتر سخن گفت؛ اما کلیات لایحه تحت عنوان «ارتقای امنیت زنان» زودتر از فروردین سال 1402 به تصویب نرسید. حال باید دید با توجه به حوادث تلخ متعدد رخ داده آیا این لایحه در مجلس دوازدهم به سرانجام خواهد رسید؟

توضیح قاضی پرونده پالیزدار
درباره طرح ادعاهای جدید
 دست آخر اینکه،  سیامک مدیرخراسانی قاضی پرونده عباس پالیزدار از اعضای اسبق کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از قوه قضائیه، با اشاره به برگزاری ۱۰ جلسه دادگاه برای این پرونده در همان زمان گفت:‌ پالیزدار به دنبال مطرح شدن است و قصد دارد از رانت استفاده کند و از افراد باج بگیرد. به گزارش ایرنا، وی با اشاره به ادعاهای اخیر پالیزدار گفت: پالیزدار در مصاحبه اخیر خود گفته است که مرحوم آیت‌الله یزدی حدود ۲ تا ۳ هزار هکتار زمین جنگلی را تصرف کرده، اما در دادگاه می‌گفت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار را تصاحب کرده است. وی حرف‌هایش را در دادگاه چند بار تغییر داده بود.
قاضی پرونده عباس پالیزدار افزود: ما در دادگاه پرونده کارخانه لاستیک دنا و معدن سنگ ده‌بید را رسیدگی کردیم، روال کار واگذاری این واحدها قانونی بود. معدن سنگ ده‌بید دارای وقف‌نامه است که درآمد آن برای کودکان معلول هزینه شود و تمام اسناد آن در پرونده موجود است. اعضای هیأت مدیره معدن هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌کردند جز یک نفر که مدیرعامل بود و ۲۴ ساعته آنجا کار می‌کرد. همچنین درآمد کارخانه لاستیک دنا صرف بیمارستان نکویی قم می‌شد. قاضی پرونده عباس پالیزدار اضافه کرد: پالیزدار از تمام این موارد اطلاع داشت و اسناد آنها را دیده بود. پالیزدار در دادگاه در موضع ضعف بود و برخی موارد را گردن افراد دیگر می‌انداخت. او در دادگاه می‌گفت که افراد دیگری مرا طعمه کرده‌اند و فلان شخص من را جلو انداخته و خودش کنار کشیده است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و پنج
 - شماره هشت هزار و ششصد و پنج - ۲۴ آبان ۱۴۰۳