ایران در «ایران»

اختیارات استانداران استان‌های مرزی افزایش می‌یابد
ایلام- وزیر کشور با اشاره به افزایش اختیارات استانداران، اظهار کرد: به همه استانداران در بخش عمومی اختیارات خاصی داده می‌شود و برای برخی استان‌ها نیز از جمله استان‌های مرزی این اختیارات اختصاصی است.  اسکندر مؤمنی در حاشیه تودیع و معارفه استاندار ایلام افزود: برای هر استان به تناسب شرایطی که دارد، اختیارات اختصاصی برای استانداران در نظر گرفته شده است.  
وی تصریح کرد: کارگروه ویژه‌ای با دستور رئیس‌جمهور برای افزایش اختیارات استانداران در سراسر کشور تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه این اختیارات در استان‌های مرزی ویژه خواهد بود، تصریح کرد: یکی از این استان‌ها ایلام است که هر سال میزبان میلیون‌ها زائر اربعین و عتبات عالیات از سراسر کشور و سایر کشورهای جهان است.


استاندار آذربایجان‌ شرقی:
مازوت‌سوزی نیروگاه تبریز
متوقف شود
تبریز- استاندار آذربایجان شرقی گفت: مازوت‌سوزی نیروگاه حرارتی تبریز باید سریع‌تر متوقف شده و خاموشی‌های استان نیز کاهش یابد.
بهرام سرمست در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا و مدیریت مصرف انرژی استان، با تأکید بر اینکه باید با تأمین سوخت گاز نیروگاه تبریز، مازوت‌سوزی را در استان متوقف کنیم، افزود: حساسیت‌های افکارعمومی در این خصوص بالاست و باید به این مطالبه عمومی پاسخ منطقی داده شود.
وی اظهار کرد: سهم آذربایجان شرقی از خاموشی‌ها بیشتر است و ما خواستار مکاتبه و پیگیری برای کاهش این سهم و اطلاع‌رسانی دقیق و منظم خاموشی‌ها به مشترکان هستیم و در این راستا خواستار معاف شدن مرکز شهر تبریز از خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌ شده هستیم.


زمینگیر شدن «چغندرقند» خوزستان به‌خاطر کمبود کامیون
اهواز - مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: باتوجه به اینکه حدود ۶۰ درصد محصول چغندر به خارج از استان حمل می‌شود و زمان زیادی تا برگشت کامیون لازم است، جابه‌جایی این محصول کار بسیار سختی است. از سویی، همزمانی برداشت این محصول با محصولات استراتژیکی مانند گندم و کلزا این کار را سخت‌تر خواهد کرد.
کوروش نوروزی با اشاره به وضعیت کشت چغندر در خوزستان، اظهار کرد: کشت چغندرقند در استان از ابتدای مهر آغاز شد و تا نیمه آبان ادامه داشت. همچنین برداشت این محصول، از ابتدای اردیبهشت تا اوایل تیرماه انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان کشت چغندرقند که حدود ۴۵ درصد است، در شهرستان‌های شوش و کرخه انجام می‌شود، افزود: سطح زیرکشت امسال چغندرقند ۱۶ هزار هکتار است که با توجه به میانگین عملکرد استان، پس از برداشت، جهت حمل محصول به مقاصد کارخانجات استان و خارج از استان به بیش از ۶۰ هزار سرویس کامیون نیاز است.


رتبه اول بوشهر
در ساخت راه روستایی
بوشهر - مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در ارزیابی عملکرد ۶ ماهه سال‌جاری ادارات راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان‌های کشور، بوشهر در شاخص ساخت راه روستایی رتبه نخست کشور را کسب کرد.
عبدالکریم اخترشناس افزود: در نیمه نخست امسال ۳۰ پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی به طول ۲۳ کیلومتر اجرایی شده است.
اخترشناس خاطرنشان کرد: اعتبار این پروژه‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان است. وی یادآور شد: در دولت چهاردهم نیز مناقصه ۸ پروژه راه روستایی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان آغاز شده است. مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای بوشهر افزود: احداث راه روستایی «باغتاج» در بخش ارم دشتستان، «عالی چنگی به تل سیاه» بوشهر، «آبپخش به ساحلی»، بهسازی و تعریض جاده «خیراندیش به گورکات» بوشهر و «شیرینو به گله دار» در جنوب استان از شاخص‌ترین پروژه‌های راه روستایی استان در سال‌ جاری است.


رفع تنش آبی در 536 روستای سیستان و بلوچستان
 زاهدان- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ایجاد زیرساخت‌های آبرسانی در ۴۵۵ روستای فاقد تأسیسات و رفع تنش آبی از ۵۳۶ روستا طی سه سال اخیر خبر داد.
 علیرضا قاسمی‌ شاخص بهره‌مندی از آب شرب روستایی را 72.9 درصد اعلام کرد و افزود: در قالب طرح‌های ملی، استانی، محرومیت‌زدایی، مشارکت خیرین و منابع داخلی شرکت، 148 هزار نفر در 455 روستای سیستان و بلوچستان از نعمت آب شرب بهره‌مند شدند. وی افزود: همچنین رفع تنش آبی از 536 روستای سطح استان با اقداماتی از جمله اجرای خط انتقال جدید، حفر و تجهیز چاه جدید، کف‌شکنی و لایروبی چاه موجود، اصلاح و توسعه شبکه توزیع روستایی، نصب ترانس و ارتقای سیستم پمپاژ آب انجام شده است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و ششصد و سه
 - شماره هشت هزار و ششصد و سه - ۲۲ آبان ۱۴۰۳