همزمان با سفر عراقچی به اسلام آباد رقم خورد
عملیات هوایی علیه مقرهای جیشالظلم
۹ تروریست و ۳ سرکرده گروهک به هلاکت رسیدند
تنها ساعاتی پس از پایان سفر دو روزه وزیر امور خارجه به پاکستان، رایزنیهای او با مقامات عالی این کشور بطور مشخص در مورد مسائل امنیتی در مرز مشترک دو کشور و ضرورت اقدام عملی برای مقابله با گروهک تروریستی «جیش العدل» نتیجه عملیاتی یافت.
شامگاه سهشنبه بود که رسانهها از پرواز جنگندههای ناشناس بر فراز مناطق وسیعی از سبزکوه (زرغون غر، در ایالت بلوچستان پاکستان) و حملات هوایی به منطقه محل استقرار عناصر گروهک تروریستی جیش الظلم خبر دادند. عملیاتی که به گفته برخی منابع خبری عملیاتی مشترک با هدف مقابله با تروریسم و قاچاق بود. حمله گستردهای که با حملات پهپادی و راکتی و نیز بمباران مقر تروریستها اطراف نٌکر، محدوده پروم و منطقه گر در سبزکوه در امتداد مرز ایران و پاکستان در نزدیکی سراوان انجام شد.
گروهک جیش الظلم روز گذشته در بیانیهای تأیید کرد که به واسطه این «حمله هوایی سنگین» که به ادعای این گروهک، مشترکاً توسط نیروهای مسلح پاکستان و جمهوری اسلامی ایران انجام شده، 4 نفر زخمی و 12 نفر از مزدورانش به هلاکت رسیدند. بر اساس این بیانیه دستکم دو نفر از تروریستهای به هلاکت رسیده در زمره مسئولان ارشد سازمانی این گروهک تروریستی بودهاند. به گزارش «ایسنا» به نقل از این اطلاعیه، صلاحالدین فاروقی، خلیفه گروهک تروریستی جیش الظلم و نفرات دوم و سوم این گروهک تروریستی به هلاکت رسیدند.
عملیات هوایی علیه مناطق استقرار تروریستها درست در پایان روزی انجام شد که وزیر امور خارجه ایران در دیدارهایش با شهباز شریف نخستوزیر، محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه پاکستان و مشخصاً در دیدار ژنرال سید عاصم مُنیر فرمانده ارتش این کشور ضرورت تقویت امنیت در مرزهای مشترک را مورد تأکید قرار داد. این خواستی بود که بیش از دو دهه روی میز رایزنیهای مقامات تهران و اسلامآباد قرار داشت و این بار پاسخی ملموس و قابل اعتنا دریافت کرد.
همزمان سردار شفایی سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه نیز روز گذشته اعلام کرد که عملیاتهای ضد تروریسم در سطح استان سیستان و بلوچستان تا پاکسازی تروریستها و اشرار ادامه خواهد داشت.
از اوایل دهه 80 که گروهک تروریستی «جندالله» به سرکردگی عبدالمالک ریگی آغاز به فعالیت کرد، تاکنون که قریب به 12 سال است گروهک «جیش العدل» از ویرانه سرای آن گروهک منحل و سرکرده اعدام شدهاش سربرآورده، امنیت جانی و آسایش زندگی مردم بویژه در شهرهای سراوان، خاش، ایرانشهر و زاهدان بارها قربانی جنایات متعدد این گروهکهای تروریستی شده است. تروریستهایی که از موقعیت سوق الجیشی مناطق کوهستانی پاکستان برای اختفا و استقرار در خاک این کشور و برنامهریزی و اجرای اقدامات جنایتکارانهشان بهره گرفتند. دی ماه سال گذشته بود که ایران در پی بارها هشدار به دولت پاکستان برای پاسخ به خواست جدی خود، با حملات موشکی و پهپادی مقر گروهک «جیش العدل» را هدف قرار داد. اقدامی که به پشتوانه عینی برای رایزنیهای دیپلماتیک وزیر امور خارجه در سفر اخیرش به پاکستان تبدیل شد و مقدمات لازم برای همکاری مشترک دو کشور در مسیر پایان دادن به ترور و ناامنی در پیرامون مرزمشترک 900 کیلومتریشان را فراهم آورد.