دیگه‌چه‌خبر؟

احضار سفیر مجارستان
به وزارت امور خارجه
 خبر اول اینکه، به دنبال تکرار برخی ادعاهای بی پایه در بیانیه مشترک سران اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس و همچنین جمع‌بندی نشست پنجشنبه هفته گذشته سران اتحادیه اروپا، گیولا پتو سفیر مجارستان در ظرفیت ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان درخصوص موارد فوق به وی ابلاغ شد.
در این جلسه احضار، مدیرکل غرب اروپای وزارت امورخارجه با یادآوری ضرورت تبعیت همه کشورها از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا از اصول و قواعد حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، بویژه اصل احترام به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی کشورها، حمایت ناروای اتحادیه اروپایی از برخی ادعاهای بی اساس و غیرقانونی علیه تمامیت ارضی ایران را بشدت تقبیح و محکوم کرد.
 
زن تبریزی همه طلاهایش را به مقاومت بخشید
 خبر دیگر اینکه، خانم شمس‌آذران، همسر جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس سرویس جواهراتی به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به جبهه مقاومت در لبنان اهدا کرد. خانم شمس‌آذران، لیسانس علوم تربیتی دارد و در حال حاضر مسئول درالقرآن پایگاه مقاومت است؛ او می‌گوید: کار من کار خاصی نیست که بخواهم بزرگش کنم، بنده صرفاً یک انفاق برای شیعیان کرده‌ام و اصلاً نمی‌خواهم این کارم را بزرگنمایی کنم. بنده خیلی خوشحالم که توانستم کاری بکنم که لبیک به رهبر معظم انقلاب گفته باشم.
توهین اینترنشنال  و رسانه سعودی به شهدای مقاومت
 شنیدیم که، پس از گزارش توهین‌آمیز شبکه سعودی MBC درباره فرماندهان شهید محور مقاومت که واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشت و حتی منجر به تعطیلی دفتر این شبکه در عراق شد، حالا شبکه اینترنشنال در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی و در اقدامی هماهنگ و مشابه با شبکه MBC، به شهدای مقاومت فلسطین از جمله شهید یحیی سنوار تاخت.
مجری این شبکه حامی اسرائیل روی آنتن زنده، به حمایت از رژیم کودک‌کُش صهیونیستی پرداخت و وی را تروریست خطاب کرد. این هم از طنزهای تلخ عصر حاضر است که حامیان ضدبشری‌ترین رژیم تاریخ که در یک سال گذشته بیش از 42 هزار نفر از مردم فلسطین را به شهادت رسانده، فرمانده مقاومت فلسطین را که در راه آزادی سرزمین غصب شده خود مبارزه کرد، تروریست می‌نامد.
 
احداث دیوار مرزی؛ بزودی در غرب کشور
 دست آخر اینکه،  فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران از احداث دیوار در همه استان‌های مرزی کشور بخصوص استان‌هایی که با آسیب‌های مرزی مواجه هستند؛ خبر داد و تأکید کرد: اولویت ساخت دیوار مرزی با خط مرزی میان ایران و کشورهای افغانستان و پاکستان است. سردار احمدعلی گودرزی در گفت‌وگو با  ایرنا در پاسخ به وضعیت احداث دیوار مرزی و اینکه این دیوار در کدام نقاط مرزی ساخته خواهد شد، اظهار داشت: اجرای این طرح در راستای جلوگیری از قاچاق سوخت و کالا و بخصوص ورود مواد مخدر است. همچنین پیشگیری از مهاجرت‌های غیرمجاز نیز از دیگر اهداف احداث دیوار مرزی است.
فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران افزود: بر اساس آسیب‌شناسی انتظامی و نظامی بخصوص در حوزه قاچاق مواد مخدر و مهاجرت، فعلاً اولویت با مرز ایران با پاکستان و افغانستان است که حدود ۸۰ درصد مواد مخدر کشور از این دو مسیر، وارد کشور می‌شود. سردار گودرزی، بیشترین ورود قاچاق کالا بخصوص سوخت را از این مبادی عنوان کرد و گفت: اکنون عملیات عمرانی و اجرایی طرح احداث دیوار مرزی از جنوب استان سیستان و بلوچستان و همچنین خراسان رضوی آغاز شده است.فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران درباره محدوده عملیاتی دیوار مرزی اضافه کرد: احداث این دیوار در استان‌های ایلام، کردستان و آذربایجان غربی نیز بزودی آغاز می‌شود.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و هشتاد و چهار
 - شماره هشت هزار و پانصد و هشتاد و چهار - ۳۰ مهر ۱۴۰۳