اخبار

توسعه ظرفیت و پایداری
ارتباطات بین‌الملل
معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به توسعه ظرفیت و پایداری ارتباطات بین‌الملل، گفت: کیفیت سرویس دریافتی کاربران خط قرمز ماست.
به گزارش مهر، بهزاد اکبری درباره محدودسازی پهنای باند خارج گفت: خوشبختانه در خصوص پهنای باند داخل و خارج در حال حاضر هیچ مشکلی نیست، هر چند در مواقعی تحت حملات شدید DDOS از خارج قرار می‌گیریم که کمی روی ارتباطات بین‌الملل ما تأثیر می‌گذارد ولی تلاش کرده‌ایم این حملات را مدیریت کنیم تا کمترین تأثیر را بر اپراتورهای اینترنت داشته باشند. وی افزود: البته باید توجه داشت که بخش قابل توجهی از مشکلات کیفیت سرویس اینترنت کاربران بویژه در شهرستان‌ها، به لایه‌های پایین‌دستی شرکت ارتباطات زیرساخت در بخش شبکه‌های داخل استانی، درون شهری و حتی لایه دسترسی مربوط می‌شود.

بهبود رتبه ایران در کاربردپذیری هوش مصنوعی
دکتر علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در همایش علمی ترویجی کاربردهای هوش مصنوعی در کسب‌وکار گفت: تحقیقات کاربردی در حوزه‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی را در دستور کار داریم و در این راستا با ستاد کل نیروهای مسلح برای مطالعات کاربردی هوش مصنوعی، موافقتنامه همکاری، منعقد و مرکز مشترک ایجاد کردیم.
به گزارش ایرنا، سیدرضا طباطبایی مدیر هوش مصنوعی ستاد کل نیروهای مسلح هم در این همایش از رتبه ۹۴ ایران در زمینه آمادگی و کاربردپذیری هوش مصنوعی خبر داد و گفت: بر اساس بررسی شاخص آمادگی هوش مصنوعی دولت‌ها که توسط مؤسسه آکسفورد انجام می‌شود، طی دو سال گذشته با ۲۲ پله کاهش در آمادگی و کاربردپذیری هوش مصنوعی مواجه بوده‌ایم و در حال حاضر در رتبه ۹۴ دنیا قرار داریم.

نفوذ هکرها
به نهادهای رژیم صهیونیستی
هکرهای ناشناس ظاهراً با استفاده از ایمیل‌های فیشینگ که وانمود می‌شود از سوی شرکت امنیت سایبری ESET‌ است، تلاش کردند سازمان‌های رژیم صهیونیستی را با بدافزار نابودکننده فایل‌ها و داده‌ها آلوده کنند.
به گزارش ایسنا، کوین بومونت، محقق امنیت سایبری که این عملیات را شناسایی کرده است، در وبلاگ خود گفت: این ایمیل‌ها می‌تواند دستگاه‌های قربانیان را به باج‌افزار آلوده کند. البته شرکت امنیت سایبری ESET که در اسلوواکی مستقر است، اعلام کرد، از این واقعه سایبری مطلع شده است. این شرکت از ارائه توضیحات بیشتر خودداری کرد. این ایمیل‌ها ظاهراً در هشتم اکتبر، یک روز پس از سالروز عملیات طوفان‌الاقصی ارسال شده بودند. هنوز عامل این عملیات سایبری مشخص نیست اما تاکتیک‌های آن، مشابه گروه هکری حامی فلسطینیان به نام «حنظله» (Handala)است. این گروه در ژوئیه مسئولیت حمله‌ای را برعهده گرفت که در آن، خود را شرکت امنیت سایبری «کراود استرایک» جا زده و تلاش کرده بود بدافزار نابودکننده فایل‌ها و داده‌ها را در شبکه‌های اسرائیلی نصب کند.

رونمایی چین از یک خودروی پرنده خودران
یک خودروساز چینی از خودروی پرنده خودرانی رونمایی کرد که به تازگی پرواز آزمایشی ۵۰ مایلی خود را به پایان رسانده است.
نمونه اولیه این خودرو که «وسیله نقلیه زمینی و هوایی»(Land and Air Vehicle) نام دارد، بدون فرمان و پدال گاز طراحی شده است و با قابلیت‌های رانندگی کاملاً خودران عرضه می‌شود. این شرکت قصد دارد با چنین نوآوری، جایگاه خود را در بازار جهانی خودرو تقویت کند.
این خودروی پرنده از سه بخش هوانوردی، کابین هوشمند و شاسی هوشمند تشکیل شده و می‌تواند بین حالت‌های پرواز خودکار و رانندگی زمینی جابه‌جا شود. این خودرو برای رفت ‌و آمدهای کوتاه در مناطق شهری برای کمک به فرار از شلوغی ترافیک مناسب است. این خودروی پرنده قابلیت برخاستن و فرود عمودی را نیز دارد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و هشتاد و چهار
 - شماره هشت هزار و پانصد و هشتاد و چهار - ۳۰ مهر ۱۴۰۳