مکانیزم فروش نان در نانوایی‌های آزادپز

 رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران گفت: نان بر مبنای مکانیزم عرضه و تقاضا در واحد‌های آزاد‌پز به فروش می‌رسد و در این واحد‌ها از قیمت مصوب پیروی نمی‌شود. محمد سلیمانی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: طبق مصوبه جدید، قیمت هر عدد قرص نان سنگک معمولی ۵ هزار تومان و نان سنگک کنجدی دورو
۱۰ هزار تومان است. به گفته او، براساس ابلاغیه جدید، علاوه بر تغییرات قیمت، گزینه کنجد به کارتخوان‌های هوشمند عرضه نان اضافه شد؛ بنابراین مشتریان می‌توانند در این قسمت به ازای هر نان بین ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و قیمت هر واحد ۱۰ گرمی کنجد یک هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است. سلیمانی با اشاره به علل عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب افزود: این اعمال سلیقه به خاطر نانوایی‌های آزادپزی است که برمبنای مکانیزم عرضه و تقاضا نان را عرضه می‌کنند، از این رو اتحادیه در آینده نزدیک قیمت تعیین می‌کند. رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران با بیان اینکه قیمت‌گذاری اخیر مُسکن بوده است، افزود: قیمت‌گذاری اخیر ۱۰۰ درصد پوشش هزینه‌ها را نمی‌دهد، اما تا پایان سال قیمت تغییری ندارد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و پانصد و هشتاد و دو
 - شماره هشت هزار و پانصد و هشتاد و دو - ۲۸ مهر ۱۴۰۳