اخبار

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر:
باید چرخه‌ای برای توقف اعتیاد
طراحی شود
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه معتاد باید توانمند شود، گفت: باید مراکز نگهداری تبدیل به کارگاه شوند و این کار با حمایت خیرین محقق می‌شود.
به گزارش «ایران»، سردار محمد زارعی در دومین همایش ملی مجمع خیرین یاریگران زندگی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که «اعتیاد معتاد یک مسأله مهم است و باید برای آن برنامه داشته باشید» بیان کرد: باید چرخه‌ای طراحی شود تا اعتیاد متوقف شده و ادامه نیابد و فرد به چرخه اعتیاد برنگردد. موضوع مردمی‌سازی و توانمندسازی مهم است تا معتاد در جامعه مورد پذیرش قرار گیرد که این با کمک خیرین محقق می‌شود.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه در خصوص محدودیت‌هایی که در حوزه مالی و بودجه وجود دارد، توضیح داد: کار به نتیجه می‌رسد ولی در زمان طولانی‌تر انجام پذیر است، از این رو حل بموقع این مسأله فقط به دست خیرین اتفاق می‌افتاد.
زارعی در ادامه با اشاره به کمک‌های خیرین افزود: از زمان راه‌اندازی مجمع، یعنی در طول دو سال خیرین ۶۰۰ میلیارد تومان در موضوعات مختلف کمک کرده‌اند، بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها خصوصاً خیرین استفاده کنیم.


قاضی باید از تمام جرایم روز مطلع باشد
وزیر دادگستری گفت: دانشمندترین فرد در جامعه قاضی است که باید از تمام جرایم روز مطلع و دغدغه احقاق حق داشته باشد. امین حسین رحیمی روز گذشته در آیین افتتاح سال تحصیلی جدید دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، با ادای احترام به امام راحل(ره) و شهدای راه امام، شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان را تسلیت گفت و با تبریک آغاز سال تحصیلی دانشگاه علوم قضایی، وجود این دانشگاه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: همان‌طور که مرحوم شهید بهشتی گفت، اگر بخواهیم قوه قضائیه را بهتر کنیم، نیازمند یک دانشگاه تخصصی برای آن هستیم. برای دستگاه قضایی، مهم‌ترین رکن آن قاضی است که رأی را صادر می‌کند و قاضی باید شخصی در تراز جمهوری اسلامی باشد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند قوه قضائیه باید مرجعی برای فردی که به آن ظلم شده، باشد تا بتواند به آن مراجعه کند. وی با اشاره به اینکه از بدو پیروزی انقلاب قرار بر تربیت قضات در چنین دانشگاهی بود، افزود: با تصویب سند تحول قضایی، باز به این موضوع برگشته‌اند که تربیت قاضی در کشور باید در این دانشگاه صورت بگیرد. یکی از مزیت‌های این دانشگاه این است که دانشجویان تمام وقت‌ خود را باید صرف درس خواندن و مطالعه کنند؛ بنابراین در این دانشگاه باید مسلط به علم باشید؛ از این‌رو دانشمندترین فرد در جامعه قاضی است که باید از تمام جرایم روز مطلع و دغدغه احقاق حق داشته باشد.


رئیس دانشگاه الزهرا:
دانشجوی اخراجی نداریم
رئیس دانشگاه الزهرا اعلام کرد که سیاست دانشگاه بر پایه ارشاد استوار است، اما در نهایت مخالفان نظام جایی در این محیط نخواهند داشت.
به گزارش مهر، زهرا ناظم بکایی درباره دانشجویان اخراجی دانشگاه الزهرا و آخرین وضعیت آنها اظهار کرد: ما دانشجوی اخراجی نداشتیم و تنها افراد تعلیقی داشتیم که بسیار آمار اندکی است و اکثر آنها وقتی دوره تعلیق خود را گذراندند به دانشگاه برگشته و کار خود را ادامه خواهند داد.
وی ادامه داد: اما مهم این است که آنها باید در چهارچوب نظام باشند و اگر بخواهند فعالیتی مخالف نظام و علیه نظام داشته باشند، هیچ کشور و دانشگاهی آنها را قبول نمی‌کند. ناظم بکایی عنوان کرد: ما مصوبات وزارت علوم را اجرا می‌کنیم و از خودمان قانونی در این رابطه نداریم.
رئیس دانشگاه الزهرا در رابطه با بازگشت به تحصیل دانشجویان متخلف اظهار کرد: ما به این دانشجویان کمک خواهیم کرد و در فرآیندهای خود یک وجه ارشادی نیز تعریف کردیم که قبل از اینکه دانشجو به کمیته انضباطی معرفی شود با آنها گفت‌وگو می‌کردیم و بحث ارشاد را داشتیم. خیلی از دانشجویان در مرحله ارشادی از کار خود پشیمان می‌شدند و ادامه نمی‌دادند و تعداد خیلی کمی به تخلف خود ادامه می‌دادند.
ناظم بکایی اظهار کرد: رویکرد ما در درجه اول همان رویکرد ارشادی و وفاق است که در محیطی بانشاط این دانشجویان علم‌آموزی کنند. این دانشجویان دختران ما هستند و در هر صورت باید به آنها کمک کنیم.