دیگه‌چه‌خبر؟

نگرانی جریان خاص
از گشت ارشاد مدیران
 خبر اول اینکه، اظهارات اخیر یک نماینده سابق مجلس پیرامون مبحث «گشت ارشاد مدیران» به تیتر برخی رسانه‌ها برای ایجاد هجمه علیه دولت تبدیل شده است. اظهاراتی که با یک صحت‌سنجی ساده، می‌توان به چرایی طرح و بازنشر آن در این رسانه‌ها رسید. پس از آنکه این نماینده سابق مجلس در گفت‌و‌گو با یک سایت خبری، مدعی شد که گشت ارشاد مدیران که توسط دولت سیزدهم پیگیری می‌شود، نتیجه بخش نبوده، صحبت‌های او به سرتیتر برخی از رسانه‌های منتقد دولت تبدیل شد.
اما این ادعا درحالی است که نتایج عینی و ملموس گشت ارشاد مدیران، بارها توسط دولت اطلاع‌رسانی شده است.  چنانچه دی ماه سال قبل سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت اعلام کرد: از آغاز طرح گشت ارشاد مدیران، بیش از 60 پرونده برای مدیران متخلف تشکیل شده است. با توجه به همین نکته به نظر می‌رسد که بخشی از ناراحتی حامیان دولت سابق از گشت ارشاد مدیران که موجب ایجاد هجمه علیه دولت سیزدهم شده، برکناری افراد ناکارآمد منسوب به دولت سابق بوده است. نکته جالب‌تر اینکه رسانه‌هایی که اکنون منتقد طرح گشت ارشاد مدیران هستند، در دوران ریاست دکتر رئیسی بر قوه قضائیه، در ماجراهای برخورد با مدیران فاسد دولت قبل، مقابل دستگاه قضا قرار می‌گرفتند و به تریبون برادر رئیس جمهور سابق و برادر معاون اول او که به زندان رفتند، تبدیل شده بودند.

عقب‌نشینی
از خط و نشان ارزی برای دولت
 خبر دیگر اینکه، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دیروز در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه مجلس برنامه ارزی جدیدی ندارد و دولت و بانک مرکزی همان مصوبات قبلی را اجرایی می‌کنند، گفت: ما آیین‌نامه و ضوابط به اندازه کافی داریم. سیاست و سند تحول دولت مردمی، قانون برنامه و احکام بانک مرکزی هم وجود دارند و ما چیز جدیدی نمی‌خواهیم. این اظهارات پورابراهیمی در پی آن مطرح شد که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در جلسه هفته گذشته با رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد، برای دولت ضرب‌الاجل تعیین کرده و گفته بود: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد. اظهاراتی که در شرایط روند کاهشی نرخ ارز مورد سوء‌استفاده دلالان و خبرسازی آنها برای بازگرداندن بازار ارز به روند افزایشی قرار گرفته بود.  

روایت وزیر راه پاکستان از استقبال گرم مردم از آیت‌الله رئیسی
 شنیدیم که،  وزیر راه پاکستان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان گفت: خرسندیم که میزبان مردی از دیار امام رضا(ع) فرزند هشتم رسول خدا بودیم.
ریاض پیرزاده که در فرودگاه اسلام آباد به استقبال آیت‌الله رئیسی آمده بود، با بیان اینکه مردم پاکستان از نماینده دیار امام رضا(ع) با عزت استقبال کردند، افزود: آیت‌الله رئیسی اهالی لاهور را دید که چگونه برای استقبال از ایشان به میدان آمده بودند. وی همچنین از تلاش نهادهای امنیتی و دولت‌های محلی برای برگزاری این «استقبال گرم از میهمان گرامی» قدردانی کرد.

حمایت دانشگاهیان ایران
از دانشجویان امریکا و اروپا
 دست آخر اینکه،  دانشجویان و اساتید ایرانی هم‌صدا با دانشجویان آزادیخواه امریکا و اروپا که نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی دست به اعتراض زده بودند، با برپایی تجمعاتی در دانشگاه‌های سراسر کشور، ضمن اعلام حمایت از این دانشجویان، برخورد خشن پلیس و نیروهای امنیتی امریکایی و اروپایی را محکوم کردند. اعتراضات دانشجویی علیه جنگ تمام عیار اسرائیل و جنایات صهیونیست‌ها در حق مردم غزه در سراسر امریکا ادامه دارد و گستره آن به اروپا نیز کشیده شده است. اعتراضاتی که با سرکوب شدید نیروهای پلیس همراه شده است. تنها در امریکا بیش از 600 نفر از اساتید و دانشجویان به دلیل اعتراض به نسل کشی مردم فلسطین توسط اسرائیل بازداشت شده‌‎اند.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و چهارصد و چهل و نه
 - شماره هشت هزار و چهارصد و چهل و نه - ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳