اخبــــار
رشد نشست و برخاست
پروازهای نوروزی
طبق اطلاعات دریافت شده از سوی گروه آمار و اطلاعات هوانوردی، از آغاز عملیات نوروزی ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۳ فروردین ماه، یک میلیون و ۸۵۵ هزار مسافر از فرودگاههای تحت مالکیت این شرکت اعزام و پذیرش شدهاند.
رضا نخجوانی مدیرعامل شرکت فرودگاهها با اشاره به رشد 2 درصدی نشست و برخاست پروازها در فرودگاههای تحت مالکیت این شرکت از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فروردین ماه، از انجام ۱۶ هزار و ۲۲ پرواز در این مدت خبر داد و گفت: فرودگاه بینالمللی مهرآباد بهعنوان پرترافیکترین فرودگاه کشور در مدت مذکور 6 هزار و ۳۲۶ نشست و برخاست و ۷۵۹ هزار مسافر را اعزام و پذیرش کرده است.
وی ادامه داد: فرودگاه بینالمللی مشهد نیز با اعزام و پذیرش ۴۱۷ هزار و ۶۹۲ مسافر و سههزار و ۴۶ نشست و برخاست رتبه بعدی را در ترافیک فرودگاههای کشور از آن خود دارد.
به گفته نخجوانی، فرودگاه شیراز با اعزام و پذیرش ۱۵۱ هزار و ۱۹۹ مسافر و نشست و برخاست یکهزار و ۳۳۴ پرواز، فرودگاه بینالمللی اصفهان با اعزام و پذیرش ۹۴ هزار و ۱۶۸ مسافر و نشست و برخاست ۸۲۰ پرواز و فرودگاه بینالمللی تبریز با اعزام و پذیرش ۸۳ هزار و ۹۳۱ مسافر و نشست و برخاست ۷۴۳ پرواز، بیشترین مسافر و پرواز را پس از مهرآباد و مشهد در جمع فرودگاههای بینالمللی تحت مالکیت شرکت فرودگاهها داشتهاند.
آمادگی صنعت برق
برای گذر از پیک تابستان
بیتردید شرکت دانشبنیان تعمیرات نیروگاهی افتخار صنعت برق کشور و در همه فعالیتهای خود منافع ملی را سرمشق خود قرار میدهد که این عملکرد شایسته تقدیر و تحسین است.
معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو بر آمادگی کامل نیروگاهها برای ورود به روزهای گرم و گذر از پیک تابستان تأکید کرد. همایون حائری در بازدید از کارگاههای تعمیراتی و بهسازی واحدهای نیروگاهی کشور، از نزدیک روند آمادهسازی و فعالیتهای صورت گرفته روی تجهیزات حساس الکتریکی نیروگاههای برقآبی سد رودبار لرستان، حرارتی بعثت، سیکل ترکیبی دماوند و شهید سلیمانی کرمان را مورد بازدید قرار داد.
معاون وزیر نیرو به اهمیت فعالیتهای پیچیده کارگروه الکتریک شرکت تعمیرات روی هسته ژنراتور نیروگاه رودبار لرستان اشاره و بیان کرد: رفع اشکال از نیروگاه برقآبی رودبار لرستان به معنای ورود ۴۵۰ مگاوات برق جدید به شبکه سراسری کشور است.
حائری افزود: ورود انرژی این نیروگاه به چرخه تولید برق شبکه سراسری برای وزارت نیروی امری مهم و حیثیتی است؛ زیرا که به دنبال عدم تولید از محل آسیبدیدگی و وجود اشکال فنی در هسته ژنراتور آن نیروگاه، سال گذشته شبکه سراسری برق کشور از ظرفیت مهم تولیدی این نیروگاه محروم بود.
وی رفع دغدغههای فنی واحدهای تولیدی بهویژه مجموعه مگاواتی نیروگاه رودبار لرستان، آمادگی کامل نیروگاههای حرارتی جهت پایداری شبکه سراسری در روزهای گرم آینده و گذر از پیک مصرف برق ۱۴۰۳، کاهش زمان فعالیتها و تمرکز بر فعالیت شبانهروزی و جدیت در کیفیت ارتقای آمادگی مولدهای برق کشور را خواستار شد. همچنین مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در این بازدید گفت: در جهت تحقق تکالیف و تعهدات خود در جهت ارتقای آمادگی واحدها بدون تعطیلی اقدام میکنیم.
مسعود مرادی ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت در پشتیبانی صنعت نیروگاهی و کمک به تولید برق و گذر از پیک جاری خاطرنشان کرد: کارگروههای شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران چه در محل نیروگاههای مبدأ و چه در کارگاههای تخصصی شرکت در چندین جبهه فعالیت شبانهروزی دارند و انجام تکالیف خود نسبت به کارفرمایان نیروگاهی ما را بر آن داشت که با ایجاد کارگروههای تخصصی در همه روزهای تعطیل نوروزی و به صورت دو یا سه شیفت به فعالیتهای خود جامعه عمل بپوشانیم.
وی با اشاره به فعالیتهای مهم و با اولویت این شرکت در تعمیرات اساسی تجهیزات مهم نیروگاههای دماوند، کرمان و واحدهای بخار شازند، بعثت ویزد و دیگر نیروگاههای تحت پیمان تعمیراتی افزود: به لطف خدا و تلاش و کوشش شبانهروزی کارکنان نزدیک به همه اقدامهای فوق با موفقیت سپری شد و تعدادی اندک از این پروژهها باقیمانده و تا پیش از آغاز پیک مصرف برق پایان میپذیرد تا این شرکت سهم مهم و حیاتی خود را در پشتیبانی و پایداری شبکه سراسری برق کشور ارتقا دهد.