آیت‌الله رئیسی در جشن توانمندسازی ۱۰۰هزار مددجوی کمیته امداد تأکید کرد

اهتمام دولت برای زدودن فقر از چهره جامعه

 

رئیس‌جمهور روز گذشته در جشن «توانمندسازی 100 هزار مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره)» با بیان اینکه این کمیته جزو اولین سازمان‌هایی بود که در همان روزهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل شد، تصریح کرد: یکی از اولین دستوراتی که امام راحل پس از پیروزی انقلاب صادر کردند، فرمان تشکیل کمیته امداد بود که نشان می‌داد ایشان در کنار مدیریت یک انقلاب جهانی، از رسیدگی به وضعیت محرومین به عنوان ولی نعمتان انقلاب غافل نیست.
آیت‌الله رئیسی با قدردانی از همه کسانی که در طول سالیان گذشته در کمیته امداد امام خمینی(ره) منشأ خدمات بوده‌اند، افزود: این کمیته در طول حیات مبارک خود منشأ برکات زیادی بوده است. اساساً مسأله کمک و امدادرسانی به دیگران در آموزه‌های دینی ما جزو برترین و بهترین امور شمرده شده است.
کار خیر نیازمند روح بزرگ است
رئیس‌جمهور با اشاره به تأکید آموزه‌های دینی برای انجام کمک و یاری‌رسانی به شکل مخفیانه و پنهانی برای حفظ آبروی دریافت‌کنندگان کمک، اظهار کرد: انجام کار خیر لزوماً نیاز به پول و مکنت زیاد ندارد، بلکه نیاز به نگاه بلند و روح بزرگ دارد. در سفری که اخیراً برای بازدید از مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان داشتم، برخی از مردم می‌گفتند که چون میزان خسارت وارد شده به ما کمتر و کمک‌های ارسال شده نیز زیاد بود، بخشی از کمک‌ها را برای مردم آن سوی مرز در پاکستان ارسال کردیم که وضعیت‌شان از ما بدتر است.
آیت‌الله رئیسی اضافه کرد: این گواه روح بزرگ و نگاه بلند مردمی است که در اوج بلا و سختی از کمک به همنوعان خود غافل نیستند. در ایام همه‌گیری کرونا نیز با آنکه فروشگاه‌ها در کشورهایی که به اصطلاح توسعه یافته بودند، غارت شد، اما در جمهوری اسلامی ایران با تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و راه‌اندازی پویش کمک‌های مؤمنانه، همه مساجد و تعداد زیادی از مراکز عمومی و خانه‌های مردم تبدیل به پایگاه‌های کمک مؤمنانه شد.

روحیه دگرخواهی مردم ایران
رئیس‌جمهور فراگیری پویش کمک مؤمنانه را ناشی از روحیه دگرخواهی مردم ایران در پرتو خداخواهی و بسیار ارزشمند توصیف و تصریح کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) با توجه به سابقه و اعتبار خود کاملاً مورد اعتماد مردم است و با تکیه بر همین اعتبار و اعتماد توانسته فعالیت‌های خود را گسترش داده و عمق ببخشد و فعالیت بر پایه توانمندسازی مددجویان یکی از بهترین کارهای این مجموعه است.

تحقق ما می توانیم
وی با اشاره به اهمیت موضوع ایجاد اشتغال و با تأکید بر اینکه دولت مردمی نیز ایجاد اشتغال را از جمله محورهای اصلی فعالیت خود قرار داده و احیای بیش از 7 هزار واحد تولیدی از جمله تلاش‌های دولت در این زمینه است، گفت: برگزاری جشن توانمندسازی 100 هزار تن از مددجویان کمیته امداد که علاوه بر خودشان توانسته‌اند برای دیگران نیز شغل ایجاد کنند، بسیار ارزشمند و شایسته قدردانی است؛ این مسیر کاملاً مسیر درستی است و باید با جدیت دنبال شود.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اهتمام و تلاش ویژه دولت برای زدودن فقر از چهره جامعه و زمینه‌سازی برای رشد و توانمندسازی جوانان تصریح کرد: پیام این جشن، امید و آینده‌ای بسیار روشن برای ملت ایران است و حتماً موجب کوری چشم بدخواهان و دشمنان این ملت خواهد شد.
آیت‌الله رئیسی همچنین خطاب به کارآفرینان کمیته امداد امام خمینی(ره) تأکید کرد: شما به تمام کسانی که به هر دلیلی دچار یأس و ناامیدی شده‌اند اثبات کردید که ما اراده کردیم و توانستیم و شما هم اگر اراده کنید، می‌توانید.
 
مأموریت رئیس‌جمهور به وزرا برای تنظیم بازار
 رئیس‌جمهور همچنین روز گذشته در جلسه هیأت دولت، با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان، ضمن توصیه همگانی به آمادگی برای ورود به این ایام پربرکت و بهره‌گیری از فیوضات بی‌پایان آن و نیز با اشاره به فرارسیدن ایام تعطیلات نوروزی، به همه وزرا و مسئولان مرتبط با تنظیم بازار دستور داد، با تشدید نظارت‌ها و اتخاذ تدابیر لازم، از هرگونه اجحاف در حق مردم جلوگیری کنند.
آیت‌الله رئیسی همچنین بالا بودن آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای را تلخ و ناگوار دانست و از مسئولان وزارت راه و شهرسازی خواست برای ارتقای ایمنی تردد، تدابیر لازم را اتخاذ کنند تا سفرهای نوروزی مردم با آسایش و ایمنی بیشتر انجام شود.
 وزرای صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی و گردشگری نیز موظف شدند نظارت بر رستوران‌ها و هتل‌ها را مضاعف کنند.

انتظار دولت برای پایان بررسی بودجه
آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: از مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام انتظار داریم با برگزاری جلسات فشرده قانون بودجه را پیش از پایان سال به نتیجه برسانند.

گزارش وزیر نفت از یک قرارداد جدید
رئیس‌جمهور همچنین از گزارش وزیر نفت درباره انعقاد قرارداد فشارافزایی در میدان پارس‌جنوبی با 4 شرکت ایرانی قدردانی کرد.
قرارداد طرح ملی «فشارافزایی در میدان پارس‌جنوبی» روز گذشته با 4 شرکت بزرگ ایرانی و با ارزش 20 میلیارد دلار به امضا رسید. جواد اوجی در گزارش خود با بیان اینکه این اقدام باید هشت سال پیش و در زمان دولت قبل انجام می‌شد، افزود: کشورهای همسایه این اقدام را با کمک شرکت‌های خارجی انجام داده‌اند اما 4 شرکت بزرگ ایرانی طرف قرارداد اجرای این پروژه متعهد شده‌اند، از تمام ظرفیت‌های داخلی برای اجرای این قرارداد استفاده کنند.
به گفته وزیر نفت، با اجرای این قرارداد 90 تریلیون فوت مکعب گاز از این میدان برداشت می‌شود که می‌تواند نیاز تمام کارخانجات و صنایع کشور را تأمین کند.
اوجی با بیان اینکه با اجرای این طرح 2 میلیارد بشکه میعانات گازی نیز استحصال خواهد شد، افزود: با آغاز عملیات اجرایی این طرح ده‌ها هزار فرصت شغلی هم ایجاد خواهد شد.
وزیر نفت درباره میادین نفتی جفیر و سپهر که جمعه گذشته با دستور رئیس‌جمهور به شکل رسمی افتتاح شدند نیز گفت: آماده‌سازی این میادین تا پیش از این دولت فقط 15 درصد پیشرفت داشتند که در مدت 2 سال و نیم گذشته با تلاش جهادی مسئولان و متخصصان وزارت نفت تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

گزارش وزیر ارتباطات از راه‌اندازی یک سامانه پستی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این جلسه با اشاره به افتتاح سیستم‌های پردازش (سورتینگ) هوشمند مرسولات پستی اظهارکرد: 70 درصد کسب و کارهای اینترنتی کالامحور هستند که عمده مرسولات آنها توسط شرکت ملی پست جابه‌جا می‌شود. زارع‌پور افزود: سیستم‌های جدید پردازش و آماده‌سازی مرسولات پستی از ربات‌هایی بهره می‌برند که از سوی دانشجویان دانشگاه صنعتی‌شریف و تعدادی دیگر از شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته شده و با دقت و سرعت بسیار بالا، تکمیل طرح هوشمندسازی شبکه پستی کشور را تسریع می‌کنند.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و چهارصد و بیست و دو
 - شماره هشت هزار و چهارصد و بیست و دو - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲