اخبار

مجوز 500 شرکت
 برای ارتقای امنیت سایبری
رئیس سازمان فناوری اطلاعات، برنامه‌های این سازمان را برای ارتقای امنیت فضای مجازی در کشور اعلام کرد و گفت: سازمان و مراکز دولتی می‌توانند سرویس‌های امنیت سایبری را از مرکز ماهر دریافت کنند.
به گزارش مهر، محمد خوانساری افزود: حدود ۵۰۰ شرکت مجوزهای مختلف برای امنیت فضای سایبر دارند که در سایت سازمان فناوری اطلاعات معرفی شده‌اند، با توجه به اینکه این شرکت‌ها مجوز لازم را برای ارائه خدمات عمومی امنیت سایبری به دستگاه‌ها و کسب و کارها دارند، دستگاه‌ها می‌توانند از ظرفیت این شرکت‌های دارای مجوز برای ارتقای امنیت فضای سایبری استفاده کنند.
وی افزود: همچنین ما ظرفیت دانشگاه‌ها را فعال کرده‌ایم به همین منظور مجموع مراکزی به نام مراکز آپا در بیش از ۴۰ دانشگاه در زمینه امنیت فضای مجازی مشغول به کارند. فعالیت این مراکز در راستای این است که خدمات محلی و تأمین امنیت سایبری را در استان‌ها به متقاضیان ارائه دهند.
خوانساری به اقدامات دیگر سازمان فناوری اطلاعات برای افزایش امنیت سایبری در کشور اشاره کرد و گفت: موضوع مد نظر دیگر، امنیت مدیریت‌شده یا خدمات امنیت مدیریت‌شده است به این معنی که یک مجموعه سازمان اداری و سازمان دولتی می‌تواند تأمین امنیتش را با هماهنگی مراکز ماهر که در حال حاضر شکل گرفته به شکل خدمت خریداری کند و در اختیار قرار بگیرد.
وی اظهار داشت: از این طریق وضعیت امنیت مراکز دولتی با کمک سرویس‌هایی که مرکز ماهر ارائه می‌دهد، تأمین خواهد شد.
 
انجام اولین جراحی مغز با واقعیت افزوده در دانشگاه علوم پزشکی تهران
اولین جراحی مغز به کمک تکنولوژی واقعیت افزوده در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین جراحی تومور مغزی با کمک تکنولوژی واقعیت افزوده در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد.
این محصول در مرزهای دانش را دکتر هادی دیگاله متخصص جراحی مغز و اعصاب مجتمع بیمارستانی یاس و تیم فنی دانشگاه‌های صنعتی شریف و علم و صنعت ایران توسعه داده‌اند که در اتاق‌عمل و در جراحی اعصاب برای اولین‌بار در ایران استفاده شد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و چهارصد و بیست و دو
 - شماره هشت هزار و چهارصد و بیست و دو - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲