دستگیری ۵ حفار متخلف در اردبیل

گروه حوادث/ فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل از دستگیری پنج حفار غیرمجاز مناطق باستانی و تاریخی در این استان و توقیف ماشین‌آلات آنها خبر داد.
 سرهنگ ناصر شکری گفت: با اقدام مشترک یگان حفاظت میراث‌ فرهنگی و یگان حفاظت راه و شهرسازی، حفاران غیرمجاز با ۲ دستگاه ماشین‌آلات سنگین در محدوده شهرستان اردبیل هنگام حفاری دستگیر و به همراه ماشین‌آلات توقیف شده به مراجع قضایی معرفی شدند.
 با توجه به تعدد و پراکندگی آثار تاریخی استان اردبیل، برای حفاظت از این آثار به همکاری مردمی نیاز داریم و مردم در صورت مشاهده هرگونه حفاری غیرمجاز می‌توانند از طریق شماره تلفن ۰۹۶۶۲ در سطح ملی و شماره‌های ۳۳۲۳۴۰۵۰ و ۳۳۲۴۱۰۷۰ موضوع را به یگان حفاظت اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اطلاع دهند.
صفحات
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۲ بهمن
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۳۰ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰
۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷
۲۸ ۲۹ ۳۰ ۱ ۲ ۳ ۴
۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱
شماره هشت هزار و چهارصد و شش
 - شماره هشت هزار و چهارصد و شش - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
۱۲