رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد

مدیریت ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت خارجی توسط نظام بانکی

رئیس کل بانک مرکزی گفت: نظام بانکی ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت خارجی کشور را در دنیا کنترل می‌کند و در مذاکره با برخی از کشورهای دنیا هم دیده می‌شود که نظام بانکی کشور در ابعاد مختلف ظرفیت بالایی دارد.
به گزارش ایبنا، محمدرضا فرزین در چهاردهمین گردهمایی رؤسای موفق شعب بانک‌های کشور اظهار کرد: با توجه به اهمیت صنعت بانکداری در کشور، موضوع انتخاب مدیران برتر و این کاری که سال‌هاست انجام می‌شود، بسیار خوب و فرصتی است تا در کنار دیدار با مدیران موفق نظام بانکی به آنها خداقوت بگوییم.
رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: امروزه پایه‌های اقتصاد کشور و همچنین ۹۰ درصد تأمین مالی کشور برعهده نظام بانکی است. از طرفی حجم بالایی از عبور از تحریم‌ها توسط نظام بانکی انجام می‌شود و تمام امورات بانکی و مالی کشور به خوبی در حال انجام است.
وی یادآور شد: متأسفانه بی‌مهری‌هایی در کشور نسبت به نظام بانکی وجود دارد. بارها دیده شده است در فضاهای مختلف زحمات همکاران ما در نظام بانکی نادیده گرفته می‌شود و سعی در فضاسازی نسبت به نظام‌ بانکی دارند.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: تمام بخش‌ها در کشور ضعف‌هایی دارند اما در انتقاد از یک مجموعه باید بدانیم نسبت به چه تعداد افراد، چه مقدار کار و چه میزان عملکرد مثبت صحبت می‌کنیم و باید این موارد را نیز در نظر گرفت.
فرزین اعلام کرد: تجارت خارجی و نقل‌وانتقالات داخلی و خارجی کشور به همت نظام بانکی کشور به خوبی جریان دارد و در واقع یکی از نقاط قوت کشور نظام بانکی است.
پیشتازی در بانکداری الکترونیک
فرزین با بیان اینکه از نظر بانکداری الکترونیک از بسیاری کشورهای اروپایی از جمله روسیه بسیار جلوتر هستیم، تصریح کرد: باید زحمات همکاران نظام بانکی اعلام شود تا به افرادی که اطلاعات کافی ندارند اجازه زیر سؤال بردن خدمات نظام بانکی داده نشود.
فرزین گفت: نظام بانکی یکی از نقاط قوت اقتصاد کشور است و اگر متوجه نباشیم، دشمن این نقطه قوت را به یک نقطه ضعف تبدیل می‌کند، به همین دلیل دشمن، نظام بانکی و مالی کشور را هدف قرار داده است. نباید نسبت به این مسأله غافل باشیم و وظیفه داریم به امورات اطلاع‌رسانی، روابط عمومی و همچنین ارائه خدمات و کارهایی که انجام می‌شود توجه ویژه‌ای داشته باشیم. وی افزود: عملکرد مدیران موفق کشور باید به یک الگوی آموزشی تبدیل و ضمن معرفی از آنها قدردانی شود.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: فناوری‌های جدید بانکداری موجب شده است نیاز جامعه نسبت به بانک‌ها افزایش پیدا کند و هر چه جوامع به سمت تکنولوژی پیش می‌روند، نیاز به بانکداری افزایش می‌یابد، اما نوع خدمات تغییر پیدا می‌کند.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و چهارصد و چهار
 - شماره هشت هزار و چهارصد و چهار - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲