آنسوی خبر

 پیام‌های ارسالی به نوجوانان در اینستاگرام و فیس‌بوک فیلتر می‌شوند
شرکت متا که مالک فیس‌بوک و اینستاگرام است، تحت‌فشار رگولاتورهای جهان، اقدامات ایمنی بیشتری را برای محافظت از کاربران نوجوان پلتفرم‌های شبکه اجتماعی خود انجام می‌دهد.
به گزارش ایسنا، شرکت متا روز پنجشنبه اعلام کرد تدابیر حفاظتی بیشتری را برای حمایت از نوجوانان در برابر پیام‌های مستقیم ناخواسته در فیس‌بوک و اینستاگرام، به کار می‌بندد. این شرکت امریکایی چند هفته قبل هم اعلام کرده بود محتوای بیشتری را از کاربران نوجوان خود پنهان می‌کند تا از آنها در برابر محتوای نامطلوب در اپلیکیشن‌هایش، حفاظت کند.
تفحص رگولاتوری پس از آن افزایش یافت که یک کارمند سابق متا در برابر سنای امریکا شهادت داد این شرکت شبکه اجتماعی، از آسیب و صدماتی که نوجوانان در پلتفرم‌هایش روبه‌رو هستند، مطلع است اما برای اقدام در این‌باره، کوتاهی کرده است.
شرکت متا اعلام کرد نوجوانان دیگر پیام‌های مستقیم را از افرادی که آنها را دنبال نمی‌کنند یا ارتباطی با آنها در اینستاگرام ندارند، دریافت نخواهند کرد. همچنین برای انجام برخی تنظیمات در این اپلیکیشن، موافقت والدین الزامی است.
بر اساس گزارش رویترز، در مسنجر شرکت متا، حساب‌های کاربران زیر ۱۶ سال و در بعضی از کشورها، کاربران زیر ۱۸ سال، فقط پیام‌های دوستان فیس‌بوک یا افرادی که از طریق فهرست مخاطبان تلفن، با آنها ارتباط دارند را دریافت خواهند کرد. بزرگسالان بالای ۱۹ سال نمی‌توانند به نوجوانانی که آنها را دنبال نمی‌کنند، پیام ارسال کنند.

 

سیستمی برای شیرین کردن آب دریا
و تولید برق
یک مطالعه جدید آب دریا را آشامیدنی و به یک منبع انرژی تبدیل می‌کند. پژوهشگران دانشگاه نیویورک در این مطالعه به راز نمک‌زدایی رسیده‌اند و راه‌حلی پایدار برای کمبود آب جهانی، ارائه و در عین حال از انرژی‌های تجدیدپذیر مقرون به صرفه استفاده کرده‌اند.
یک تیم به سرپرستی دکتر آندره تیلور، رمز نمک‌زدایی جریان ردوکس(RFD) را شکسته است. این تکنیک الکتروشیمیایی نه تنها آب دریا را به آب آشامیدنی تبدیل می‌کند، بلکه به عنوان یک راه‌حل ذخیره انرژی کارآمد برای انرژی‌های تجدیدپذیر نیز عمل می‌کند.
به نقل از اس‌ای، این پژوهش ۲۰ درصد بهبود قابل توجه را در میزان حذف نمک سیستم RFD همراه با کاهش قابل توجه تقاضای انرژی که با بهینه‌سازی نرخ جریان سیال حاصل می‌شود، نشان می‌دهد.
دکتر تیلور تأکید می‌کند ورودی آب دریا از طریق شبکه پیچیده‌ای از کانال‌ها به جریان‌های شور و نمک‌زدا تقسیم می‌شود. این کانال‌ها که توسط غشاهای تبادلی از هم جدا شده‌اند، واکنش‌های الکتروشیمیایی را تسهیل می‌کنند و در نتیجه یون‌های Na+ و تولید آب شیرین حاصل می‌شود.
.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و هشتاد و نه
 - شماره هشت هزار و سیصد و هشتاد و نه - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲