به گزارش ایرنا، حسین فرشیدی افزود: یکی از عواملی که سبب فشارخون بالا میشود مصرف زیاد نمک است و ضرورت دارد استفاده از آن در طول روز کمتر شود.
به گفته وی، در بازار انواع مختلف نمک موجود است اما نحوه تهیه و اینکه چه استانداردی دارد، مشخص نیست و تحت عنوان نمک دریا و غیره عرضه میشود. در حالی که مردم باید آگاه باشند که این نوع نمکها قابل مصرف نیست و برای سلامتی ضرر دارند. وی اظهار داشت: روزانه مصرف حدود سه تا پنج گرم نمک، مجاز است. اکنون این رقم در کشور حدود ۱۰ گرم است.
فرشیدی با بیان اینکه سرانه مصرف لبنیات در کشور ۱۶۰ گرم (یک واحد) است، گفت: باید لبنیات به سبد معیشتی اضافه شود.