مرور

وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از کلان بیمارستان غدیر تهران اعلام کرد
افزایش ۲هزار تخت بیمارستانی
در پایتخت طی۴ ماه
کمربند سفید بیمارستانی در شهرهای اقماری تهران ایجاد شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تکمیل کمربند سفید بیمارستانی در شهرهای اقماری اطراف تهران خبر داد و گفت: در ۴ ماه گذشته ۲ هزار تخت بیمارستانی به مراکز درمانی کلانشهر تهران افزوده شده است.
به گزارش ایرنا، بهرام عین‌اللهی، دیروز در حاشیه بازدید از کلان بیمارستان غدیر تهران (مجتمع شهدای تجریش)، گفت: در دولت مردمی در تهران، طی چهار ماه ۲ هزار تخت بیمارستانی و دو کلان بیمارستان راه‌اندازی شده و در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی جدید در کشور به بهره‌برداری رسیده است.
وی افزود: کمربند سفید بیمارستانی در شهرهای اقماری تهران همچون شهریار، فردیس، ورامین، پاکدشت، اسلامشهر و ملارد ایجاد شده و در حال توسعه است.
وزیر بهداشت، تلاش برای ارائه رایگان خدمات درمانی به کودکان زیر ۷ سال کشور را از اهداف وزارت بهداشت عنوان کرد و اظهار داشت: ‎هدف دولت، ارائه رایگان خدمات درمانی به محرومان است و رایزنی با دستگاه‌های مربوطه در این خصوص ادامه دارد.
عین‌اللهی، گفت: با راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص، خدمات بیماران نشان‌دار تحت پوشش سازمان بیمه سلامت، برخط ارائه می‌شود.
ارائه خدمات سلامت به طور جامع
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کلان بیمارستان غدیر همه تخصص‌ها و امکانات لازم برای ارائه خدمات جامع سلامت را دارد، یادآور شد:  هدف وزارت بهداشت از راه‌اندازی کلان بیمارستان‌ها، ارائه خدمات سلامت به طور جامع است. زیرا پراکندگی بیمارستان‌های کوچک، جابه‌جایی بیماران را بویژه در کلانشهرها در پی دارد که با مشکلات عدیده‌ای همراه است.
تدوین آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
عین‌اللهی ضمن اعلام مخالفت وزارت بهداشت با توزیع اینترنتی دارو و داروپیک، گفت: توزیع اینترنتی دارو خارج از مجرای داروخانه‌ها، کار بسیار خطرناکی است. با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به توافق رسیده‌ایم که دارو از مجرای داروخانه‌ها توزیع شود و اگر داروخانه تشخیص داد، با مسئولیت خود دارو را اینترنتی عرضه کند.
وی با اعلام اینکه در حال تدوین آیین‌نامه «دارو پیک» و «توزیع اینترنتی دارو» هستیم و با فعالیت‌های غیرقانونی در این زمینه مخالف هستیم، افزود: با توزیع دارو توسط دارو پیک موافق نیستیم، مگر اینکه پزشکان و مسئولان فنی داروخانه‌ها با مسئولیت خود اقدام به توزیع دارو با پیک کنند.


توزیع شیر رایگان در مدارس
بجز یک استان
بنا بر اعلام معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش، در حال حاضر مدارس ابتدایی تمام استان‌های کشور بجز هرمزگان تحت پوشش توزیع شیر رایگان قرار گرفته‌اند.
به گزارش ایسنا، علی فرهادی با بیان اینکه شرایط توزیع شیر در هرمزگان، بوشهر و تا حدودی استان سیستان و بلوچستان به علت وجود نقاط گرمسیری که همچنان در این فصل از سال نیز از کولر استفاده می‌کنند سخت بود، تأکید کرد: در حال حاضر به علت محدودیت در تولید شیر، فقط استان هرمزگان تحت پوشش و توزیع شیر برای مدارس ابتدایی قرار نگرفته است. تمام استان‌ها بجز هرمزگان تحت پوشش توزیع شیر قرار دارند. یا به صورت ۱۰۰ درصدی و ۷۰ درصدی شیر در آنها توزیع شده است یا کار را شروع کرده‌اند. در تلاش هستیم به هر شکل شده با تولید‌کنندگان شیر این استان رایزنی کنیم و این استان را هم تحت پوشش توزیع شیر قرار دهیم.
 تقریباً 6 استان کشور تحت پوشش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قرار دارند.   ما این استان‌ها را پوشش ۱۰۰ درصدی نمی‌دانیم چون شیر به صورت منظم و پیوسته توزیع نمی‌شود.
وی افزود: انتظار ما این است که تولیدکنندگان و شرکت‌های تولید‌کننده شیر دانش‌آموزی به سود کلان فکر نکنند بلکه به مسئولیت اجتماعی خود نظر داشته باشند. البته سود آنها هم در قیمت تعیین شده از سوی سازمان حمایت از تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان دیده شده است.
به گفته فرهادی، وعده‌هایی از شیر که پس از تاریخ عقد قرارداد استان‌ها با شرکت‌های تولید‌کننده به دلایل مختلف به دست دانش‌آموزان نرسیده و به تعویق افتاده است حتماً پس از آغاز توزیع، همراه با وعده‌های دیگر به دست دانش‌آموزان می‌رسد. روز توزیع شیر دانش‌آموزی در استان‌های مختلف متفاوت است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و پنجاه و شش
 - شماره هشت هزار و سیصد و پنجاه و شش - ۲۷ آذر ۱۴۰۲