دیگه‌چه‌خبر؟

نه آقاجان
تو از صبح جمعه خودت هم خبر نداشتی!
 خبر اول اینکه،  اظهارات توأم با فرافکنی حسن روحانی که بیشتر به منظور فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دوران مدیریتش صورت گرفت، واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت را در پی داشت. روحانی در این اظهارات، به جای پاسخگویی به مردم درباره کاستی‌ها و مشکلات دوره دولت خود، مدعی شد که من از پشت پرده‌ها خبردارم. سپهر خلجی در واکنش کنایی با یادآوری ماجرای گران کردن بنزین در آبان 98، گفت: می‌گویند از پشت پرده‌ها خبر دارند، درحالی که از تصمیمات صبح جمعه دولت خود هم خبر نداشتند؛ خلجی با بیان اینکه یادمان نمی‌رود در ابتدای تحویل دولت، چه وضعی داشتیم، به مرگ روزانه 700 نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: در آن دوران چه فضایی از ناامیدی حاکم بود؟ مدارس، دانشگاه‌ها و کسب و کار‌ها تعطیل و خانواده‌ها نگران بودند. همه در فکر این بودند که آینده خودشان و خانواده‌شان چه می‌شود. مردم انتظار داشتند دولت برایشان اقدامی انجام دهد، حالا همان مدیری که باید درباره دوره خود اقدامی انجام می‌داد، مطرح می‌کند که من از پشت پرده‌ها خبر دارم. نه آقاجان، تو از صبح جمعه خودت هم خبر نداشتی!
 
داروغه ناتینگهام و دزدی از جیب مردم
 دست آخر اینکه، علی بهادری جهرمی اخیراً در جمع دانشجویان دانشگاه شهید رجایی، با تشریح فرایند خلق پول در دولت گذشته، اشاره کرد که در نخستین جلسه ریاست آیت‌الله رئیسی بر هیأت دولت، که هنوز کابینه گذشته سر کار بود، رئیس کل وقت بانک مرکزی و همه اعضای دولت اعتراف کردند که پرداخت حقوق‌ها با خلق پول انجام می‌شد. سخنگوی دولت برای روشن شدن موضوع، تمثیلی به‌کار برد و افزود: «یادتان است در فیلم رابین هود وقتی داروغه ناتینگهام می‌خواست به کسی کمک کند، یک سکه داخل کاسه پرتاب می‌کرد، سه سکه از آن بیرون می‌آمد و درنهایت شاید یک سکه به آن کمک می‌کرد. پرداخت حقوق با خلق پول، یعنی چنین کاری.»
بهادری جهرمی همچنین اشاره کرد که آیت‌الله رئیسی بعد از شنیدن اظهارات اعضای دولت این کار را خلاف شرع دانست، اما منتقدان دولت، به جای توجه به اصل ماجرا و برداشت آشکار دولت قبل از جیب مردم با ایجاد تورم، به روایت خلاف از ماجرا پرداختند.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و سیصد و سی و هفت
 - شماره هشت هزار و سیصد و سی و هفت - ۰۴ آذر ۱۴۰۲