نقشه رنگ‌بندی تغذیه کشور تدوین می‌شود

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، بر لزوم تدوین نقشه تغذیه کشور تأکید کرد و گفت: لازم است در این نقشه، مناطق آبی، قرمز، نارنجی و زرد کشور از نظر وضعیت تغذیه مشخص باشد تا بتوان آمایش سرزمینی لازم در موضوع تغذیه را صورت داد و سیاستگذاری کرد.به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی، در نخستین جلسه شورای عالی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور که پس از ۲۰ سال روز گذشته‎ برگزار شد گفت: توجه ویژه به تغذیه در مناطق محروم از وظایف ماست و برای توجه به تغذیه مردم در مناطق محروم باید برنامه عملیاتی تدوین و اجرایی شود.
وزیر بهداشت اظهار داشت: یکی از مشکلات فرهنگ تغذیه کشور این است که بخش زیادی از سوغاتی‌ها و غذاها دارای قند فراوان است که برای سلامت افراد مشکل‌ساز بوده و بیماری دیابت را افزایش می‌دهد. لذا برخی نقاط کشور که مشکل دیابت بیشتری نسبت به مناطق دیگر دارند، باید در برنامه‌ریزی‌ها و تدوین نقشه تغذیه مورد توجه ویژه قرار گیرند.
وی افزود: برنامه‌های هر استان برای تغذیه باید خاص آن استان باشد؛ زیرا مشکلات استان‌ها نیز بومی و وابسته به شرایط هر استان است. وزیر بهداشت با تأکید بر الگوسازی به عنوان یک راهبرد در تغذیه، اظهار داشت: باید رستوران‌های استانداردی که غذای سالم تهیه و توزیع می‌کنند، در استان‌های گوناگون وجود داشته و مورد تشویق قرار گیرند.