صفحات
شماره هشت هزار و سیصد و هفده - ۱۰ آبان ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و سیصد و هفده - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - صفحه ۳

جنگ غزه آخرین میخ بر تابوت رژیم صهیونیستی

عبدالباری عطوان
سردبیر روزنامه رأی‌ الیوم

نبرد بزرگ میان مقاومت فلسطین و ارتش رژیم اشغالگر موجب تغییر افکارعمومی جهان در راستای حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها شده است. اتفاقی که اخیراً در فرودگاه داغستان روسیه رخ داد؛ جایی که صدها نفر از تظاهرات‌کنندگان مسلمان با برافراشتن پرچم‌های فلسطین به سالن فرودگاه هجوم بردند و شعارهای ضدصهیونیستی سر دادند، شاید اولین جلوه از واکنش مردمی به جنگ مذهبی باشد که بذر آن توسط رژیم اشغالگر کاشته شد.
رژیم اشغالگر این جنگ مذهبی را با یورش شهرک‌نشینان افراطی خود به مسجدالاقصی و کلیساهای فلسطینی آغاز کرد و با پاکسازی نژادی فلسطینی‌ها و کشتار بزرگی که از چند هفته گذشته در نوار غزه به راه انداخته، این جنگ را تکمیل کرد. کسانی که بعد از شنیدن خبر فرود یک هواپیما از مقصد تل‌آویو در داغستان، برای حمایت از مردم فلسطین به فرودگاه آمده بودند بنرهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «در داغستان جایی برای کودک‌کش‌ها نیست». سایر تظاهرات‌کنندگان نیز به دنبال صهیونیست‌هایی بودند که از تل‌آویو آمده بودند. فعالان عرب و مسلمان و خارجی در شبکه‌های اجتماعی با پخش ویدیوهای زنده از جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر که منجر به شهادت بیش از 8 هزار فلسطینی از جمله 4 هزار کودک و 3 هزار زن، زخمی شدن 20 هزار نفر و ویرانی خانه‌ها و آوارگی بیش از یک میلیون نفر شده، نقش مهمی در از بین بردن سانسور و سیطره رژیم صهیونیستی بر رسانه‌ها بویژه در غرب داشتند. ابزارهای تبلیغاتی امریکا و رژیم صهیونیستی ابتدا در تلاش برای جعل حقایق بودند و سعی می‌کردند گروه‌های مقاومت فلسطین بویژه جنبش حماس را «شیطانی» جلوه دهند. اشغالگران با تبلیغات دروغین و فیلم‌های ساختگی سعی داشتند به جنبش حماس لقب «داعش» بدهند و تصاویری ساختگی از سر بریدن کودکان و نوزادان اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت فلسطین منتشر کردند. بسیار ننگین است که «جو بایدن» رئیس جمهور امریکا نیز در این کمپین تبلیغاتی دروغین رژیم اشغالگر شرکت کرد. جنبش حماس با آزادی دو اسیر زن بیمار اسرائیلی که در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره رفتار انسانی رزمندگان مقاومت صحبت کردند، یک اقدام رسانه‌ای هوشمندانه انجام داد و مکر و نیرنگ دشمن را به خودش برگرداند. این اقدام هوشمندانه و حرفه‌ای رسانه‌ای مقاومت با صحبت‌های 3 نفر از دیگر اسرای صهیونیست که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر و ارتش وی را متهم به شکست و ناتوانی در تأمین امنیت شهرک‌نشینان اطراف غزه کردند، تکمیل شد.
اما در مقابل جنایات وحشیانه و علنی صهیونیست‌های فاشیست علیه غیرنظامیان غزه و فیلم‌ها و عکس‌هایی که از کشتار کودکان غزه و تکه تکه شدن بدن‌ آنها در جهان منتشر شد، افکارعمومی جهان را بیدار کرد و همچنان شاهد برگزاری تظاهرات‌های عظیم ضد صهیونیستی در سراسر دنیا هستیم. همچنین تعداد زیادی از تظاهرات‌کنندگان امریکایی به کنگره یورش بردند و سیاست‌های دولت بایدن در حمایت از اشغالگران و جنایات آنها علیه مردم غزه را محکوم کردند. در اکثر پایتخت‌های جهان نیز شاهد حمله مردم به سفارتخانه‌های رژیم اشغالگر بودیم.
کشورهای سازشکار عربی که فرودگاه‌های خود را به روی شهرک‌نشینان صهیونیست باز و از آنها به بهترین شکل پذیرایی می‌کنند و همچنان معاملات تجاری با رژیم اشغالگر دارند، بزودی با همان اعتراضات مردمی مواجه خواهند شد که مردم داغستان روسیه انجام دادند و چه بسا اعتراضاتی بسیار بزرگتر؛ چرا که ملت‌های عربی با تماشای جنگنده‌های ساخت امریکا که درحال تکه تکه کردن کودکان گرسنه غزه هستند، دچار خشمی بی‌سابقه شده‌اند. «توماس فریدمن» نویسنده یهودی-امریکایی در سرمقاله روزنامه نیویورک تایمز به اسرائیل التماس می‌کند که خودش را گرفتار تونل‌های غزه نکند، چرا که قدرت خروج از این باتلاق را ندارد و با فروپاشی بی‌سابقه‌ای در سطوح مختلف مواجه می‌شود. این موضع یک کارشناس امریکایی در امور خاورمیانه است که کتاب‌های مختلفی از تجربه‌های خود در خاورمیانه به عنوان خبرنگار در این منطقه نوشته و اکنون تصویری تاریک برای رژیم اشغالگر و آینده آن ترسیم می‌کند.
جنگ غزه که گروه‌های مقاومت با خون شهدای خود در آن پیروز شدند یک شوک بیداری برای جهان عربی و اسلامی و نیز کل ملت‌های جهان بود و میخ آخر را بر تابوت رژیم اشغالگر و هیمنه امریکا در جهان خواهد کوبید و امنیت و ثبات دائم را برای منطقه و چه بسا کل جهان به ارمغان خواهد آورد.

 

جستجو
آرشیو تاریخی