صفحات
شماره هشت هزار و دویست و نود و هفت - ۱۷ مهر ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و نود و هفت - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - صفحه ۱۲

اخبار پلیس

فرمانده کل انتظامی کشور :
کولبران ، قاچاقچی نیستند
 گروه حوادث/فرمانده انتظامی کل کشور از برخورد با کله‌گنده‌های قاچاق کشور خبر داد و گفت: ما کولبر را قاچاقچی نمی‌دانیم و کولبر باید قانونمند در مسیر قانون باشد و کالای قاچاق حمل نکند.
 سردار احمدرضا رادان در همایش «امنیت پایدار با مشارکت اقوام مرزنشین» که با حضور نمایندگان استان‌های مرزی و به‌صورت ویدیوکنفرانسی با فرماندهی مرزبانی آنها در محل ستاد مرزبانی فراجا برگزار شد با اشاره به رشادت‌های مرزنشینان در ایام دفاع مقدس گفت: مرزنشینان خوزستان، کردستان و کرمانشاه در ایام جنگ تحمیلی با رشادت‌های خود در کنار رزمندگان جنگیدند و مردم سیستان و بلوچستان جزو اولین داوطلبان حضور در جبهه‌ها بودند و هرچقدر دشمن تلاش کرد تا با اختلاف‌افکنی جبهه مقاومت ما را سست کند اما با همبستگی اقوام مختلف این جبهه، مقاوم‌تر و همبستگی آن بیشتر شد. همه اقوام همواره کنار هم ایستاده‌اند و هیچ قومی نداریم که در دفاع از کشور، حریم و حرم شهید نداده باشند. علی‌رغم همه اختلاف‌افکنی‌های دشمن اما شیعه و سنی در تمامی نوار مرزی برای حفظ خاک این مرز و بوم در کنار هم ایستادند.
 
اختلاف‌افکنی، حربه دشمن
فرمانده کل انتظامی کشور افزود: دشمن همچنان تلاش دارد میان اقوام ایرانی اختلاف بیندازد و این همبستگی را از بین ببرد. خاصیت دشمن، دشمنی است اما خاصیت جبهه انقلابی خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان، بصیرت‌افزایی و هوشمندی است و باید به دنبال منشأ نور آن‌سوی غبار و مه باشد؛ منبع نوری که همان ولایت‌فقیه و مقام معظم رهبری است و همه ما ایشان را قبول داریم و پشت سر ایشان هستیم.
 
 مرزنشینان فرصت هستند نه تهدید
وی در ادامه با اشاره به نگاه سلطه به مرزنشین ادامه داد: به دوستان ابلاغ کرده‌ام که حتماً باید از جوانان بومی در مرزبانی استفاده و کمک گرفته شود. در نگاه سلطه، مرزنشین را تحریم می‌کنند همان‌طور که دیدید در کشورهای دیگر با مرزنشینان چگونه برخورد می‌شود اما در نگاه انقلاب اسلامی مرزنشین فرصت است نه تهدید؛ باید از این ظرفیت استفاده کرد. تاریخ نشان داده است وقتی دشمنان از مرزها عبور کردند فرهنگ ما را به آتش کشیدند. ما وظیفه‌ داریم که مرز را در قبال زشتی‌ها حفظ کنیم. بهترین مرزبان ما مرزنشین است و باید با هم و در کنار هم و برای هم باشیم.
سردار رادان با اشاره به صحبت‌های خود در مراسم آتش زدن کالاهای قاچاق افزود: فراجا در برنامه امسال خود در نظر دارد با کله‌گنده‌های قاچاق کشور برخورد و چرخه قاچاق را در کشور کور کند و نیازمند کمک مرزنشینان در این امر مهم هستیم و معتقدیم اگر طرحی در حمایت از مرزنشینان اجرا می‌شود منافع آن باید به مرزنشین برسد و اگر کالایی توسط کولبر حمل می‌شود توسط خود او در بازارچه‌های مرزی عرضه شود.

راهکار  جدید پلیس
برای برخورد با خودروهای دودزا
گروه حوادث/ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از طرح جدید پلیس برای برخورد با خودروهای دود زا در سطح پایتخت خبر داد.
 سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در تشریح جزئیات این خبر گفت: از ابتدای امسال بیش از 2 میلیون خودرو به علت نداشتن معاینه فنی جریمه شده‌اند. پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا برنامه‌ریزی کرده و اعمال قانون و برخورد با این خودروها را که فاقد معاینه فنی هستند در دستور کار خود قرار داده است.
 وی خاطرنشان کرد: قبلاً خودروهای دودزا برابر دستورالعمل‌ها بایستی هر جفت پلاک آنها فک می‌شد و یک پلاک ۵رقمی در اختیار راننده قرار می‌‌گرفت و چند روز فرصت داشت که به تعمیرگاه‌های مجاز برود و پس از رفع نقص برای دریافت پلاک به یکی از مراکز اجرائیات پلیس راهور تهران بزرگ مراجعه کند. اما چون اغلب خودروها مدل پایین بودند برخی مالکان دنبال پلاک نمی‌آمدند و خیلی راحت وارد طرح ترافیک می‌شدند و از چراغ‌قرمزها عبور می‌کردند و از مقابل دوربین‌های پلاک‌خوان رد می‌شدند و هیچ نگرانی در بحث تخلف نداشتند. در چنین شرایطی پلیس باید طرح می‌گذاشت و این خودروها را به عنوان فاقد پلاک و تردد غیرمجاز توقیف می‌کرد، در صورتی که این خودرو فقط مجاز بود تا تعمیرگاه آن هم برای رفع نقص تردد کند، ولی بسیار سوء‌استفاده می‌شد. اما الان بدون فک پلاک در صورت دودزا بودن، کارشناسان ما معاینه فنی خودرو را باطل می‌کنند و وقتی معاینه فنی ابطال شد، از مقابل هر دوربینی که عبور کند، به عنوان فاقد معاینه فنی جریمه می‌شود.
 براساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، موسوی‌پور در پایان اظهار داشت: وقتی این اتفاق بیفتد، راننده یا مالک مجبور می‌شود که به تعمیرگاه مراجعه کند و نسبت به رفع نقص خودرو اقدام کند تا جریمه نشود. این اتفاق جدیدی است که هم به نفع شهر و هم به نفع شهروندان است. هم خودرو فک پلاک نمی‌شود و هم پلیس می‌تواند اقدامات خود را انجام دهد.

راه اندازی
مرکز مدیریت هوشمند پلیس فرودگاه
گروه حوادث/ مرکز مدیریت و پایش هوشمند پلیس فرودگاه‌های کشور همزمان با سومین روز از هفته فراجا راه‌اندازی شد.
سردار رضا بنی‌اسدی‌فر، رئیس پلیس پیشگیری فراجا در این مراسم گفت: پلیس فرودگاه مجموعه‌ای مهم در انتظامی کشور و در نظام اسلامی است چراکه مسافران پروازهای خارجی پس از ورود به ایران اسلامی بلافاصله با پلیس شایسته ایران اسلامی مواجه می‌شوند و ارزیابی اقتدار، رأفت و کارآمدی و کاردانی پلیس فرودگاه را به کل کشور تعمیم می‌دهند.
سردار بنی‌اسدی‌فر کنترل جرم سرقت، جلوگیری از قاچاق کالا و ارز، اعزام امن حدود ۸۷ هزار حاجی بیت‌الله‌الحرام به سرزمین وحی و اعزام امن نزدیک به ۳۶۰ هزار زائر عتبات‌عالیات در مأموریت اربعین حسینی را از افتخارات برجسته پلیس فرودگاه‌های کشور در سال‌ جاری ارزیابی کرد و گفت: هوشمندی، تلاش شبانه‌روزی و مدیریت مطلوب انتظامی در دو مأموریت مهم حج و اربعین بدون هیچ‌گونه رویداد امنیتی بیانگر خدمات ارزشمند پلیس فرودگاه‌های کشور است.
در این مراسم سردار محسن عقیلی، فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور نیز با ارائه گزارشی از فرایند تأمین زیرساخت‌های مرکز رصد و پایش تصویری پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: قابلیت‌های مرکز مدیریت و پایش هوشمند و برخط پلیس فرودگاه‌های کشور نقش مؤثری در پیشبرد مأموریت‌های این پلیس دارد و امکان رصد و پایش حوزه مأموریتی فرودگاه‌های کشور را فراهم می‌کند.

جستجو
آرشیو تاریخی